IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 31 octombrie 2008

N-AI CU CINE, UN TARAN...


Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Sorin Cartu, care a stat la tribuna oficiala la partida de la iasi, fiind suspendat, si-a dat in petec la finalul partidei, injur=ndu-i pe suporterii ieseni. "Va f... in gura de moldoveni!", a urlat Cartu de la tribuna oficiala suporterilor de la tribuna 0.
Enervati la culme de gestul antrenorului, cativa suporteri au venit la tribuna oficiala sa-i ceara socoteala “geniului oltean”.
Acesta ad at dovada din nou de o badaranie crasa, spunandu-i unui suporter: “Sa-ti iau nevatsa in p...!“
Doar indemnurile presedintelui Marin Condescu si sub protectia jandarmilor a reusit sa plece aceasta scursura a societatii de la Iasi.

GHEORGHE NICHITA: „IONUT POPA VA RAMANE LA POLI IASI!“


Primarul Iasului si presedintele de onoare al clubului Poli Iasi, Gheorghe Nichita, a declarat vineri, dupa ce antrenorul Ionut Popa a anuntat ca va parasi echipa, ca este convins ca acesta se va razg=ndi.
„Ionut Popa va ram=ne la Poli Iasi! Omul acesta, de care sunt legat sentimental, a facut multe lucruri bune pentru Poli Iasi si are un caracter deosebit. Poate ca are si el partea lui de vina pentru situatia in care se afla echipa acum, insa nu trebuie sa uitam ca actionarii care au promis ca vor investi la club nu si-au facut treaba. Si jucatorii au partea lor de vina. Nu trebuie sa actionam la cald si sper ca `n zilele viitoare sa facem o analiza si sa vedem cum rezolvam problemele“, a declarat Gheorghe Nichita.
Si presedintele Consiliului de Administratie al Politehnicii Iasi, Petru Radu, a spus ca Ionut Popa a actionat la cald: „Sunt convins ca domnul Popa a spus la nervi ca pleaca. Asteptam sa fie calm si atunci vom discuta cu el. Vom respecta orice decizie va lua“.

IONUT POPA: „IMI FAC BAGAJELE SI PLEC LA ARAD!“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat vineri ca este decis sa plece de la gruparea din dealul Copoului.
„Gata! Plec de la Poli Iasi! Imi fac maine (n.r. - sambata) bagajele si plec la Arad! Nu mai pot asa. De trei luni de zile eu nu mi-am luat salariul. Sunt jucatori care nu au luat bani din iulie. Eu nu mai pot continua in conditiile acestea. Eu sunt un luptator, dar nu mai pot. Nu pot lucra cu jucatori nemultumiti. Tot ni s-a promis ca se vor da bani, dar nu s-a intampla nimic. Eu nu pot sta asa, sa ma injure lumea din tribuna din cauza faptului ca jucatorii nu vor sa joace“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca presedintele clubului si jucatorii au incercat sa-l convinga sa nu plece: „Cand am plecat de la stadion, presedintele Sorin Boca a venit cu mine acasa, cu masina, si a incercat sa ma convinga sa nu plec. {i antrenorul secund, Narcis Ciocarlan, a venit cu un mesaj de la jucatori sa ma razgandesc, spunand ca ei nu mai vin la antrenamente daca eu plec. Eu am luat o decizie si asa ramane!“

POPA A ANUNTAT CA PLEACA DE LA POLI IASI


Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a anuntat la finalul meciului cu Pandurii Tg. Jiu ca paraseste echipa moldoveana, declarandu-se nemultumit de prestatia jucatorilor sai.
„Am anuntat jucatorii ca din acest moment nu ma mai prezint la echipa. Nu poti lucra cu jucatori care nu pot sa joace!“, a anuntat laconic Ionut Popa, care s-a ridicat apoi si a parasit conferinta de presa fara a da amanunte.
Dupa conferinta, Ionut Popa s-a suit in masina personala si a vrut sa plece de la stadion, insa a fost oprit de presedintele clubului, Sorin Boca, acesta suindu-se in masina tehnicianului.
Dupa acest episod, mai multi jucatori au declarat ca spera ca Ionut Popa sa nu paraseasca formatia din dealul Copoului.
„Domnul Popa era foarte nervos dupa meci. Sper ca acum sa strangem rindurile si sa reusim sa redresam situatia. Nu cred ca domnul Popa va pleca“, a spus Cornel Buta, care a fost completat de Sebastian Sfarlea: „Trebuie sa-l intelegem pe dom’ Profesor, pentru ca ii este si lui greu sa ne motiveze meci de meci, in conditiile in care de atatea luni noi nu am mai luat bani. Sper ca domnul Popa va reveni asupra deciziei de a parasi echipa.“

POLI IASI A REMIZAT ACASA CU PANDURII


Formatia Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida disputata vineri seara, pe teren propriu, in compania echipei Pandurii Tg. Jiu, intr-un meci contand pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Impulsionati de faptul ca un eventual succes ar duce la deblocarea primelor, iesenii au inceput bine partida si Viveiros a avut doua incursiuni pe partea dreapta, la ultima dintre acestea (6’) sutul lui Bersnjak, din cinci metri, trecand putin pe langa poarta.
Pe contraatac, in minutul 8, oltenii isi trec in cont si ei o ocazie, Stancu scotand de pe linia portii o minge trimisa din „foarfeca“ de Raskovic.
Dominarea gazdelor avea sa se concretizeze si pe tabela de marcaj in minutul 15, cand Munteanu a reluat cu capul in poarta, dupa un corner batut bine de Sfarlea.
Bucuria iesenilor a durat numai noua minute, Tilinca profitand de o iesire hazardata a lui Plesca si lobandu-l de la 20 de metri de poarta.
In minutul 26, gazdele puteau trece din nou in avantaj, insa Stanca a respins greu in corner, de sub bara, o minge trimisa cu capul de Balba, din interiorul careului.
Dupa pauza, Popa i-a aruncat in lupta pe Oprea si Tanasa, insa iesenii au fost neputinciosi sa se apropie periculos de poarta oaspetilor, cartonasele galbene succedandu-se in tabara ieseana mai ceva ca fazele de gol, dupa niste intrari dure ale lui Stancu si Munteanu.
Finalul a fost unul extrem de incins, asta si din cauza arbitrului, care a prelungit doar cu patru minute meciul in conditiile in care numai la accidentarea lui Tilinca din minutul 61 au trecut cel putin cinci minute, Poli atacand cu toate liniile, insa fara vreo claritate in joc.
In aceste conditii, scorul final a fost cel stabilit in minutul 24, 1-1, si in dealul Copoului se vorbeste din nou despre retrogradare.

joi, 30 octombrie 2008

BOCA VREA NOUA PUNCTE IN URMATOARELE CINCI MECIURI


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi doreste ca in urmatoarele cinci etape formatia sa sa acumuleze cel putin noua puncte.
„Mai sunt cinci etape p=na la finalul turului de campionat si daca luam noua puncte cred ca este foarte bine si putem spera la mai multe in retur. Avem meciuri cu adversari de acelasi calibru cu noi si, asa cum zice presa, «sunt meciuri de sase puncte». Cu noua puncte acumulate, cred ca reusim sa iesim din zona nisipurilor miscatoare si putem incheia turul undeva intre locurile 10 si 13“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca partida cu Pandurii Tg. Jiu, de vineri, de pe teren propriu, se inscrie in seria meciurilor de „sase puncte“: „Partida de m=ine (n.r. – vineri), cu Pandurii Tg. Jiu, se incadreaza in aceasta serie de meciuri de «sase puncte» si eu cred ca jucatorii nostri vor reusi sa c=stige aceasta partida. Cu cele trei puncte acumulate m=ine (n.r. – vineri), cred ca reusim sa iesim din zona retrogradarii si, astfel, jucatorii isi pot lua primele restante. Aseara (n.r. – joi seara) a fost o noua sedinta a Consiliului de Administratie al clubului si ni s-a spus ca in doua saptam=ni se va ajunge pe zero cu datoriile. Trebuie sa tinem cont si de criza financiara internationala, care afecteaza pe toata lumea, si sa speram ca problemele financiare de la club vor fi p=na la urma rezolvate“.
Boca a mai precizat ca la solicitarea conducerii de la Pandurii Tg. Jiu, jucatorii oaspeti vor face un antrenament joi dupa-amiaza pe terenul sintetic din Complexul „Emil Alexandrescu“.

IONUT POPA: „DACA LUAM UN PUNCT CU PANDURII, E O PERFORMANTA!“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca s-ar multumi si cu un punct in partida de vineri, de pe teren propriu, cu Pandurii Tg. Jiu.
„Noi suntem o echipa modesta, ei alcatuiesc o formatie mai buna. Au un antrenor mai valoros dec=t are Poli Iasi, iar despre diferentele dintre situatiile materiale ce sa mai spun... Daca luam un punct cu Pandurii e o performanta. Saptam=na aceasta le-am cerut jucatorilor sa aiba onoare. Chiar am si scris pe tabla din vestiar, cu litere mari, cuv=ntul onoare. At=t mi-a mai ramas sa le cer. Ce pot sa le mai spun altceva c=nd situatia noastra financiara este cum este“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca pentru partida cu Pandurii Tg. Jiu are sase absente: „Normal ca am absente. E final de campioant si unii se accidenteaza, altii sunt suspendati. Pentru partida cu Pandurii, nu pot conta pe Bratu, care este suspendat, si pe Gavatorta, Pecnik, Montiel si Ignatov, care sunt accidentati. ~n plus, va lipsi si Miclea, pe care l-am invoit inca de marti pentru ca s=mbata se casatoreste la T=rgu Mures. Noi ii uram «Casa de piatra» si sa fie fericiti“.
~n momentul in care a auzit ca de la Pandurii Tg. Jiu vor lipsi opt jucatori, Popa a spus: „Nu au opt jucatori? Probabil ca au un lot de vreo 84 de jucatori si atunci lipsesc opt!“

vineri, 24 octombrie 2008

PENESCU L-A ACUZAT DUR PE POPA


La sfarsitul partidei, patronul formatiei FC Arges, Cornel Penescu, a spus ca in urma cu doi ani Ionut Popa s-a inteles cu Dorinel Munteanu ca Poli sa piarda la Pitesti.
„Sunt multumit in sfirsit de rezultat si de jocul prestat. M-am razbunat pe Ionut Popa, care mi-a tras teapa atunci cind noi am retrogradat. Dorinel m-a asigurat ca avem partida practic aranjata, iar Iasul ne-a facut felul. Eu eram credul pe vremea aia, nu stiam despre ce e vorba. Apoi, la fiecare gol pe care il marcau jucatorii lui, Popa se prefacea ca e suparat, dar juca un teatru extraordinar. E un mare smecher“, a declarat Penescu.
Reactia lui Popa a fost vehementa: „Penescu sa demonstreze ce a vrut sa spuna. E un nesimtit daca a declarat asa ceva!“

INFRANGERE MINCINOASA LA PLOIESTI


Formatia Poli Iasi a pierdut cu scorul de 3-0 (1-0) partida disputata vineri seara, pe Stadionul „Nicolae Dobrin“, in compania echipei FC Arges, intr-un meci contand pentru etapa a XII-a. Iesenii au pierdut cu scor de forfait in ciuda faptului ca au dominat doua treimi din joc.

In fata unui adversar care nu mai cunoscuse gustul infrangerii de sase etape, antrenorul Ionut Popa a trimis in teren o echipa ofensiva, cu Tanasa si Bratu in avanposturi.
Inceputul partidei le-a apartinut gazdelor. Mai intai Dulcea a tras putin peste poarta, din interiorul careului, in minutul 8, pentru ca peste alte trei minute Kamara sa deschida scorul. Tames a trimis o pasa printre pentru Nastasie, care a centrat in careu si Kamara a speculat neintelegerea dintre Plesca si Adrian Ilie si a reluat in poarta goala. Acelasi Kamara a fost aproape de o „dubla“ in minutul 15, dar nu a gasit spatiul portii dintr-o pozitie ideala.
Replica iesenilor a venit in minutul 24, cand Bosneag a respins greu, in corner, o minge expediata de Cristian Munteanu, din lovitura libera, de la 30 de metri.
Pana la pauza, iesenii au trecut la carma partidei, insa cea mai mare ocazie de a marca le-a apartinut tot gazdelor, Plesca blocandu-l in momentul sutului pe Mircea Stan, scapat singur spre poarta.
Repriza a doua a inceput in nota de dominare a elevilor lui Ionut Popa, Tanasa trimitand putin pe langa poarta, din interiorul careului, in minutul 50.
De partea cealalta, Kamara a reusit sa trimita balonul in poarta in minutul 53, insa mingea fusese centrata de Mircea Stan din pozitie de off-side.
Odata cu trecerea timpului, iesenii s-au instalat in jumatatea adversa, insa mingea a refuzat sa intre in poarta la ocaziile lui Balba (56’), Tanasa (60’) si din nou Balba (73’).
Si cum in fotbal ratarile se razbuna, la una dintre putinele faze de atac ale gazdelor din repriza secunda, Doman a punctat pentru 2-0 in minutul 84, cu un sut la vinclu, din interiorul careului.
Ba mai mult, in prelungiri, Adrian Iordache a inscris pentru un 3-0 mincinos, departe de realitatea din teren.
In urma acestui rezultat, gazdele isi pastreaza invicibilitatea in acest sezon pe teren propriu si ajung pe locul IV, in timp ce iesenii raman pe loc retrogradabil.

joi, 23 octombrie 2008

DINAMO A INVINS-O PE NEC NIJMEGEN


Formatia olandeza NEC Nijmegen, care a eliminat-o pe Dinamo Bucuresti in turul I al Cupei UEFA, pare a nu se mai descurca la fel de bine in fata echipelor cu acest nume. Olandezii au fost invinsi joi seara, la Zagreb, de Dinamo, cu scorul de 3-2 (1-1), intr-un meci contand pentru prima etapa a grupei D a Cupei UEFA.
Croatii au inceput foarte bine partida si au deschis scorul in minutul 3, prin Mandžukić. Gazdele au continuat sa atace in valuri, insa golul a venit in cealalta poarta, in minutul 24, dupa autogolul lui Carlos. Mai mult, in minutul 78, Jansen i-a adus pe olandezi in avantaj si se parea ca Nijmegen va avea parte din nou de noroc in fata unei formatii care se cheama Dinamo.
Insa croatii au dat dovada de mai multa determinare decat Dinamo Bucuresti si au intors rezultatul in numai trei minute, Balaban (81’) si Vrdoljak (84’) inscriind pentru 3-2.
Intr-un alt meci disputat aseara, echipa romanului Ciprian Marica, VfB Stuttgart, a debutat cu stangul in Grupa C a Cupei UEFA, dupa ce a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), de formatia FC Sevilla.
Soarta partidei s-a decis practic in doua minute, Romaric (15’) si Renato (16’) inscriind golurile care au adus victoria spaniolilor. Ciprian Marica a inceput partida pe banca de rezerve si a fost introdus in teren in minutul 46, in locul lui Träsch.
Iata rezultatele complete ale partidelor disputate joi in prima etapa a grupelor Cupei UEFA:

Grupa A
Schalke 04’ Gelsenkirchen (Germania) – Paris Saint-Germain (Franta) 3-1 (2-0)
FC Twente Enschede (Olanda) – Racing Santander (Spania) 1-0 (1-0)
Manchester City a stat.

Grupa B
Galatasaray Istanbul (Turcia) – Olympiakos Pireu (Grecia) 1-0 (1-0)
Hertha Berlin (Germania) – Benfica Lisabona (Portugalia) 1-1 (0-0)
Metalist Harkov (Ucraina) a stat.

Grupa C
FC Sevilla (Spania) – VfB Stuttgart (Germania) 2-0 (2-0)
Partizan Belgrad (Serbia) – Sampdoria Genoa (Italia) 1-2 (1-1)
Standard Liege (Belgia) a stat.

Grupa D
Udinese Calcio (Italia) – Tottenham Hotspur (Anglia) 2-0 (1-0)
Dinamo Zagreb (Croatia) – NEC Nijmegen (Olanda) 3-2 (1-1)
Spartak Moscova (Rusia) a stat.

Grupa E
SC Heerenveen (Olanda) – AC Milan (Italia) 1-3 (0-2)
Sporting Braga (Portugalia) – FC Portsmouth (Anglia) 2-0 (1-0)
VfL Wolfsburg (Germania) a stat.

Grupa F
FK Zilina (Slovacia) – Hamburg SV (Germania) 1-2 (0-2)
Aston Villa (Anglia) – Ajax Amsterdam (Olanda) 2-1 (2-1)
Slavia Praga (Cehia) a stat.

Grupa G
FC Copenhaga (Danemarca) – AS Saint Etienne (Franta) 1-3 (0-2)
Rosenborg BK (Norvegia) – FC Bruges (Belgia) 0-0
FC Valencia (Spania) a stat.

Grupa H
TSKA Moscova (Rusia) – Deportivo La Coruna (Spania) 3-0 (2-0)
AS Nancy-Lorraine (Franta) – Feyenoord Totherdam (Olanda) 3-0 (0-0)
Lech Poznan (Polonia) a stat.

BALBA A RAMAS FARA PERMIS PENTRU DOUA LUNI


Magistratii Judecatoriei Iasi au respins joi plangerea depusa de fotbalistul Politehnicii Iasi, Ionut Balba, ca neintemeiata, mentinand in vigoare procesul-verbal prin care atacantul a fost sanctionat cu suspendarea permisului de conducere timp 60 de zile si apoi sanctionat contraventional.
In noaptea de 1 aprilie, masina lui Ionut Balba a fost urmarit in trafic, de catre politistii de la Rutiera, deplasandu-se cu viteza foarte mare. Politistii l-au urmarit prin centrul orasului si au gasit masina oprita intr-un stalp, iar soferul nu se mai afla la fata locului.
In urma cercetarilor s-a demonstrat ca la volanul masinii era Ionut Balba.
Avocatul fotbalistului, avocatul Marius Striblea, sustine in continuare nevinovatia clientului sau: „Mi-e greu sa cred ca politistul a putut sa identifice la viteza de 80 km/h cine era la volan. Cel care erala volan nu a oprit pentru ca semnalizarea politistului de la Rutiera nu ar fi fost regulamentara si nu a folosit bastonul reflectorizant. Cred ca Politia are o aversiune fata Ionut Balba“.
Decizia judecatorilor ieseni nu este una definitiva si poate fi atacata cu recurs.

miercuri, 22 octombrie 2008

CLUJENII S-AU BATUT SINGURI


Formatia CFR Cluj a pierdut cu scorul de 1-0 (0-0) partida disputata miercuri seara, in deplasare, in compania echipei Girondins Bordeaux, intr-un meci contand pentru etapa a III-a a grupelor Ligii Campionilor.

Pusi in garda de evolutiile foarte bune ale clujenilor la Roma si acasa cu Chelsea, francezii nu s-au avantat in atac inca de la inceputul meciului, desi antrenorul Laurent Blanc anunta ca jucatorii sai vor forta inca din primul minut. Astfel, primul sut la poarta lui Stancioiu a venit abia in minutul 18, cand Gourcuff a trimis putin pe langa, de la 25 de metri.
Replica „ceferistilor“ clujeni a venit in minutul 27, cand Muresan a trimis cu capul, din interiorul careului putin peste poarta lui Ramé.
Dupa numai doua minute, Fernando si-a incercat si el sansa, insa mingea trimisa de mijlocasul gazdelor, in minutul 29, a trecut pe langa poarta lui Stancioiu.
Cea mai mare ocazie de gol a primei reprize le-a apartinut oaspetilor, sutul lui Culio, din opt metri, lateral stanga, fiind greu respins in corner de Ramé, in minutul 37.
Ocazia clujenilor i-a intaritat pe bordelezi, care au dominat ultimele minute de joc ale primei reprize, Chamakh (40’) si Gourcuff (44’) trimitand putin pe langa poarta lui Stancioiu.
Cel mai important moment al meciului s-a consumat la noua minute de la reluare, cand Cadu a deviat in proprie poarta mingea centrata de partea dreapta de Gourcuff.
Dupa alte zece minute, Stancioiu s-a remarcat din nou, la o minge deviata cu calcaiul de nefericitul Cadu, care era aproape de al doilea autogol.
Golul incasat in debutul partii secunde de joc i-a demoralizat total pe jucatorii clujeni si doar reflexele senzationale ale lui Stancioiu au facut ca diferenta sa nu fie mai mare, portarul oaspetilor remarcandu-se la ocaziile mari avute de Gourcuff (76’), Gouffran (83’) si Wendel (89’).
In prelungirile partidei, clujenii au ramas si cu un om mai putin pe teren, Trica primind al doilea cartonas galben si implicit pe cel rosu, dupa un fault gratuit.
Scor final 1-0 pentru Bordeaux, insa CFR Cluj pastreaza sanse mari de a merge in primavara europeana.
Iata rezultatele complete inregistrate miercuri seara, in etapa a treia a fazei grupelor Ligii Campionilor:
Grupa A
Chelsea Londra (Anglia) – AS Roma (Italia) 1-0 (0-0)
Girondins de Bordeaux (Franta) – CFR Cluj (România) 1-0 (0-0)

Grupa B
Internazionale Milano (Italia) – Anorthosis Famagusta (Cipru) 1-0 (1-0)
Panathinaikos Atena (Grecia) – Werder Bremen (Germania) 2-2 (1-1)

Grupa C

FC Basel (Elvetia) – FC Barcelona (Spania) 0-5 (0-3)
Sahtior Donetk (Ucraina) – Sporting Lisabona (Portugalia) 0-1 (0-0)

Grupa D

Atletico Madrid (Spania) – Liverpool (Anglia) 1-1 (0-1)
PSV Eindhoven (Olanda) – Olympique Marseille (Franta) 2-0 (0-0).

marți, 21 octombrie 2008

DE LA EXTAZ LA AGONIE IN “GHENCEA”


Formatia Steaua Bucuresti a pierdut cu scorul de 5-3 (2-3) partida disputata marti seara, pe teren propriu, in compania echipei Olympique Lyon, intr-un meci contand pentru etapa a III-a a Ligii Campionilor.

Partida de marti seara din „Ghencea“ a avut o desfasurare halucinanta, cu opt goluri si multe alte ocazii la ambele porti.
Steaua a avut un inceput de meci extraordinar, Arthuro si Goian marcand pentru 2-0, in minutele 8 si 11. La prima reusita a gazdelor, Ogararu a centrat bine de pe partea dreapta si Arthuro a inscris cu capul, din interiorul careului, pentru ca peste trei minute, Goian sa inscrie cu spatele, tot din interiorul careului, insa de aceasta data dupa un corner executat bine de Nicolita.
Cea de-a doua reusita a „ros-albastrilor“ i-a infuriat pe francezi, care au inceput cursa de urmarire a Stelei si dupa ce Zapata s-a remarcat la sutul lui Benzema, din interiorul careului, in minutul 17, oaspetii au redus din handicap cinci minute mai tirziu, cind Keitşa a expediat o „torpila“ la vinclu, din interiorul careului.
In minutul 33 avea sa fie 2-2, dupa ce Benzema a inscris cu capul, din sase metri, dupa o centrare a lui Grosso.
Scorul pauzei avea sa fie insa 3-2, Ovidiu Petre reluind cu capul in poarta o minge trimisa bine din corner de Nicolita in minutul 45.
Dupa pauza, Claude Puel l-a introdus pe Fred si brazilianul avea sa restabileasca din nou egalitatea in minutul 69, dupa o faza construita de francezi ca la antrenament.
Acesta avea sa fie momentul cheie al meciului, stelistii cazand psihic si incasand pana la final inca doua goluri, marcate de Benzema (71’) si din nou Fred (90’^2).
Scor final 3-5 si stelistii se pot gandi doar la pozitia a treia in grupa, care permite participarea in primavara europeana in Cupa UEFA.
Iata rezultatele complete inregistrate in partidele disputate marti seara in etapa a III-a a Ligii Campionilor:
Grupa E
Manchester United (Anglia) – Celtic Glasgow (Scotia) 3-0 (1-0)
Villarreal (Spania) – Aalborg BK (Danemarca) 6-3 (2-2)

Grupa F
Steaua Bucuresti (România) – Olympique Lyon (Franta) 3-5 (3-2)
Bayern Munchen (Germania) – AC Fiorentina (Italia) 3-0 (2-0)

Grupa G
FC Porto (Portugalia) – Dinamo Kiev (Ucraina) 0-1 (0-1)
Fenerbahce Istanbul (Turcia) – Arsenal Londra (Anglia) 2-5 (1-3)

Grupa H
Zenit Sankt Petersburg (Rusia) – BATE Borisov (Belarus) 1-1 (0-0)
Juventus Torino (Italia) – Real Madrid (Spania) 2-1 (1-0).

IONUT POPA: „II BAT LA PALMA DACA MAI INTREABA DE BANI!“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca si-a amenintat jucatorii ca va folosi cureaua daca il mai intreaba de bani, aratand presei cureaua cu care isi va bate jucatorii.
„M-am saturat sa ma tot intrebe jucatorii cand isi vor lua banii si de aceea i-am intrebat ce-si doresc de la viata: bani sau sanatate? Ei mi-au raspuns sanatate. In aceste conditii, le-am spus ca ii bat la palma daca mai intreaba de bani! Cine mai vorbeste de bani in vestiar sau in autocar va primi 10 lovituri de curea la palma stanga si 10 la palma dreapta. Daca vor refuza sa intinda pama, e posibil ca instrumentul de tortura sa fie directionat spre alte parti ale corpului!“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai spus, in gluma, ca nu stie daca il va titulariza sau nu pe Montriel si ca ar prefera ca acesta sa inscrie din postura de rezerva, la fel ca la meciul cu FC Brasov: „Montiel a dat un gol de senzatie cu Brasovul, insa nu stiu dac-l voi titulariza in partida cu FC Arges. Cred ca o sa-l intreb pe el daca vrea sa fie titular! Oricum, mie mi-ar conveni sa fie rezerva si sa-l introduc pe urma in teren si sa inscrie!“

duminică, 19 octombrie 2008

IESENII DEPUN MEMORIU IMPOTRIVA LUI DINU GHEORGHE


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, s-a declarat afectat duminica de afirmatiile facute de Dinu Gheorghe, care a acuzat in mod voalat gruparea ieseana de non-combat in partida cu Dinamo.
„Am azuit ca domnul Dinu Gheorghe a spus despre noi ca nu ne-am omorat cu firea in partida cu Dinamo. Daca el stie ceva sa spuna tot, daca nu, sa plateasca pentru aceste afirmatii! Am discutat cu presedintele Sorin Boca si vom depune un memoriu impotriva lui Dinu Gheorghe. Nu se poate ca oricine sa aduca acuze nefondate impotriva echipei mele. Noi ne vedem de meciurile noastre si ne aparam sansele doar pe teren“, a declarat Ionut Popa.
Si jucatorul Cornel Buta s-a aratat deranjat de acuzele aduse de Dinu Gheorghe: „Domnul Dinu Gheorghe, daca are probe, sa demonstreze ca noi nu ne-am aparat corect sansele cu Dinamo. E normal ca noi, o echipa mica, sa jucam intr-un fel cu formatiile mari, Steaua, Dinamo sau CFR Cluj si in alt fel cu FC Brasov sau stiu eu care alta echipa. Normal ca impotriva Brasovului am jucat la victorie, pentru ca aveam mai multe sanse decat in fata formatiilor mari din campionat“.
Reactia iesenilor a venit dupa ce Dinu Gheorghe a acuzat formatia ieseana ca nu s-ar fi omorit cu firea in partida cu Dinamo.

sâmbătă, 18 octombrie 2008

POLI IASI A REMIZAT ACASA CU FC BRASOV


Dupa o saptamana extrem de agitata, in care jucatorii au refuzat sa faca doua antrenamente si in care actionarii au ramas doar cu promisiunile achitarii restantelor catre jucatori, Poli Iasi a obtinut doar un punct in fata echipei lui Razvan Lucescu, dupa un meci dominat in mare parte.
Gazdele au inceput partida cu aceeasi formula ofensiva din partida cu Farul, insa fara aplombul de care au dat dovada in acel joc, in timp ce brasovenii, „maestrii“ remizelor, nu au fortat multumindu-se cu rezultat inscris pe tabela.
Prima parte a jocului a fost lipsita de faze de poarta, doar ocazia lui Viveiros, din minutul 15, animand atmosfera din dealul Copoului. La acea faza, mijlocasul gazdelor a patruns in careu, insa a sutat slab, din unghi, dindu-i ocazia lui Stelea sa retina.
Replica oaspetilor a venit de-abia in mintuul 28, cand Plesca a retinut greu mingea expediata de Buga, din marginea careului.
Repriza a doua a inceput sub aceleasi auspicii, asta pana in minutul 58, cand oaspetii au deschis scorul, Zaharia inscriind cu capul, din cinci metri, dupa o lovitura libera executata bine de Roman.
Pana la final, iesenii s-au mutat in jumatatea adversa, cautand cu disperare egalarea. Aceasta avea sa vina cu zece minute inainte de final, cand Montiel l-a invins pe Stelea cu un sut din marginea careului.
Iesenii puteau sa-si treaca in cont chiar toate cele trei puncte, insa Stelea si-a adus aminte ca a fost candva un mare portar si a scos de la vinclu, in prelungiri, mingea expediata de Gavatorta din marginea careului.
A ramas pana la urma 1-1 si iesenii raman cu regretul ca nu au luat toate cele trei puncte, desi la un momentdat erau in postura de a le pierde.

vineri, 17 octombrie 2008

SORIN BOCA: „LA NOI BUGETUL ESTE DOAR PE HARTIE!“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca bugetul clubului din dealul Copoului exista doar pe hartie.
„As vrea sa vad si eu ce ar face altul in postura mea. La noi bugetul este numai pe hartie, cand vine vorba de bani, situatia este asa cum este. De un an de zile tot primim bani la doua-trei luni. Ni se da cate o gura de oxigen si atat! Actionarii clubului trebuie sa inteleaga ca la echipa trebuie bani in fiecare luna. E greu sa le ceri jucatorilor performanta daca nu sunt motivati financiar“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca a lipsit cateva zile de la club deoarece a fost foarte blonav: „Nu am plecat de la club si nici nu mi-am dat demisia! Pur si simplu m-am imbolnavit. Am avut temperatura de 40 de grade. Nici acum nu ma simt bine, dar am venit, totusi, sa vad cum putem rezolva problemele existente“.
Referitor la partida cu FC Brasov, Boca a spus ca isi doreste o victorie, insa va fi foarte greu.
„Ne dorim sa legam si noi trei victorii, dar in conditiile actuale este foarte greu. Oriunde, daca nu asiguri conditii nu poti cere rezultate. Nu se poate ca etapa de etapa sa apelezi la intelegerea jucatorilor si sa le ceri sa joace pentru onoare. Sper ca actionarii sa inteleaga aceste lucruri“, a conchis Sorin Boca.

IONUT POPA: „SUNT PROMISIUNI CA SE SITUATIA FINANCIARA SE VA REZOLVA“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca jucatorii sai au avut o discutie cu presedintele Consiliului de Administratie al clubului si spera ca situatia financiara sa reglementeze.
„Am inceput mai tarziu astazi (n.r. – vineri) antrenamentul pentru ca a venit in vestiar presedintele Consiliului de Administratie al clubului, domnul Petru Radu, care a discutat cu jucatorii. El le-a promis ca in doua saptamani situatia financiara a clubului se va regla.
Acest lucru a trezit o rabufnire a jucatorilor, care nu mai cred in promisiuni. Eu nu stiu ce sa mai spun. ~nteleg ca primele nu se dau pentru ca echipa este pe un loc retrogradabil, dar macar salariile sa le dea“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca la problemele pe care le are la aceasta echipa, se teme sa nu se imbolnaveasca: „La cate probleme sunt la clubul asta, mi-e ca ma îmbolnavesc. Mi-e frica in situatia asta sa nu fac si eu boala lui Calachi! Oricum, ma bucur ca jucatorii au dat ieri dovada de caracter si au venit pana la urma la antrenament. Le-am spus in fata ca nu sunt bani si ca daca vor sa joace sa o faca numai pentru glorie sportiva, orgoliu personal si pentru suporteri“.

joi, 16 octombrie 2008

JUCATORII POLITEHNICII IASI NU S-AU PREGATIT JOI SEARA


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat joi ca jucatorii sai au refuzat sa se antreneze joi seara, dupa ce dimineata procedasera la fel.
„La ora 17.00 aveam antrenament, insa jucatorii au spus ca nu vor sa faca pregatire. Am stat cam un sfert de ora de vorba cu ei, dupa care au plecat. Ei au zis ca nu mai fac antrenamente pana in momentul in care nu vine cineva din conducere sa le explice de ce nu si-au luat banii din august incoace. Am incercat sa le spun ca presedintele Sorin Boca este bolnav, insa nu am reusit sa-i conving sa faca antrenament. Eu ce pot sa mai spun?! Eu am ramas la stadion, pentru ca trebuia sa facem antrenament. Nu stiu ce va fi la partida cu FC Brasov de sambata. Ma gandesc sa plec daca jucatorii se comporta asa!“, a declarat antrenorul Ionut Popa.
Tehnicianul a mai spus ca nici dimineata jucatorii nu au vrut sa faca antrenament.

MINTE POPA SAU JUCATORII?


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat joi ca, din cauza nemultumirilor finanaciare, jucatorii sai au refuzat sa faca antrenament joi dimineata.
„Astazi (n.r. – joi) dimineata aveam antrenament, insa jucatorii nu s-au prezentat. Ei sunt nemultumiti de problemele financiare cu care se confrunta clubul si mi-au spus ca nu vor sa faca antrenament. Eu ce pot sa le fac? Vorbesc cu ei ca macar diseara (n.r. – joi seara) sa facem antrenament pentru a nu rata o zi de pregatire avand in vedere ca ne asteapta un meci foarte greu sambata, acasa, cu FC Brasov“, a declarat Ionut Popa.
In schimb, cativa jucatori au spus sub protectia anonimatului ca nu aveau programat joi dimineata antrenament ci seara.
Cunoscut ca un antrenor autoritar, este greu de crezut faptul ca jucatorii i-ar fi subminat autoritatea lui Ionut Popa si nu ar fi vrut sa faca antrenament...

ILIE SI BALBA VOR LIPSI CU FC BRASOV


Medicul echipei Poli Iasi, Marius Pralea, a declarat joi ca pentru partida de sambata, de pe teren propriu, cu FC Brasov, antrenorul Ionut Popa nu va putea conta pe doi jucatori.
„Asa cum se stie, Ionut Balba este plecat la Belgrad, la o clinica medicala, si nu va putea fi folosit in partida cu FC Brasov. Cand a plecat in Serbia, se punea problema unei interventie chirurgicala la menisc, insa dupa ultima discutie purtata cu jucatorul se pare ca medicii din Serbia au reusit sa faca minuni si s-ar putea sa nu mai fie nevoie de operatie. Asta vom vedea cand jucatorul va reveni in tara. Cel de-al doilea jucator care nu va putea evolua sambata este fundasul Adrian Ilie, care a suferit o intindere musculara si care nu s-a pregatit in aceasta saptamana. Speram ca de saptamana viitoare el sa reia pregatirile si sa poata juca“, a declarat Marius Pralea.
Pralea a mai spus ca vestea buna este ca va fi apt pentru partida cu FC Brasov atacantul Ciprian Tanasa: „Pentru partida cu FC Brasov, atacantul Ciprian Tanasa va fi apt de joc, dupa ce la meciul cu Farul el nu a fost trecut pe foaia de joc, acuzand niste probleme musculare. ~n aceasta saptamana Tanasa s-a pregatit normal si poate evolua inca din primul minut cu FC Brasov“.
In plus, pentru partida de sambata va fi apt si fundasul Cristian Munteanu, care a stat in partida cu Farul Constanta din cauza cumulului de cartonase galbene.

duminică, 12 octombrie 2008

TREI PUNCTE DE AUR PENTRU POLI IASI


Formatia Poli Iasi s-a impus cu scorul de 2-1 (1-1) in fata echipei Farul Constanta, intr-un meci care a contat pentru etapa a V-a a Ligii I.

Debutul de meci a fost cat se poate de prost pentru ieseni, Bacila deschizand scorul inca din minutul 3 si dand impresia ca o decizie la „masa verde“ ar fi scutit pe toata lumea de efort.
Fara prime de joc, fara salarii incasate in ultima perioada si cu antrenorul Ionut Popa tipand in continuu, jucatorii ieseni si-au revenit greu dupa socul primirii golului, „foarfeca“ lui Bratu, din minutul 21, dand semnalul revenirii in joc.
Au urmat 20 de minute de dominare totala din partea gazdelor, insa mingea parea a nu vrea sa intre in poarta lui Vlas. A venit insa minutul 39, cand Bersnjak l-a vazut pe portarul Vlas iesit din poarta si a inventat un lob senzational, de la 25 de metri, care s-a oprit in vinclul portii constantene.
Desi toata lumea se astepta la un iures din partea gazdelor, debutul partii a doua a jocului a fost unul slab. Asta pana in minutul 61, cand Maxim i-a trimite lui Vlas un balon inapoi, iar portarul oaspetilor, nepresat de nimeni, a ales sa-i paseze tocmai lui Romulus Miclea, care i-a adus pe ieseni in avantaj.
Minutul urmator putea fi 3-1 pentru gazde, insa Tudor nu a vazut penalty-ul si eliminarea lui Vlas la interventia acestuia, in careu, asupra lui Viveiros. Ba mai mult, cel supranumit „Brad Pitt“ i-a aratat cartonasul galben jucatorului iesean pentru simulare.
Cu sapte minute inainte de final, constantenii puteau restabili egalitatea, insa Gosic a trimis pe langa poarta goala, din cinci metri, dupa ce l-a driblat si pe portarul Plesca.
S-a terminat pana la urma 2-1 si iesenii urca in clasament, la un punct de locul 13 si cu un moral mult mai bun.
La finalul partidei, antrenorul Ionut Popa s-a declarat multumti de rezultat, dar mai ales de jocul prestat de elevii sai: „Am cistigat meritat acest meci, pe care l-am dominat autoritar. Am practicat un joc bun, care cred ca a bucurat pe toata lumea. Ma temeam de acest meci deoarece in aceasta saptamina am avut o discutie transanta cu jucatorii, de pe pozitii de forta, si ma temeam sa nu cedeze. Victoria este a lor“.

vineri, 10 octombrie 2008

IONUT POPA: „VREAU SA CASTIGAM CU FARUL CU NOROC!“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, s-a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, deranjat de afirmatiile facute de tehnicianul Farului Constanta, Ion Marin, care a spus ca gruparea din dealul Copoului este o formatie norocoasa.
„Am vazut ca unii spun despre noi ca suntem norocosi. Ca noi castigam doar pentru ca avemn noroc. Vreau sa castigam cu noroc cu Farul! Normal ca dupa succesul de la Urziceni mi-as dori sa continuam cu o victorie, dar totul depinde de jucatori. Ei au cutitul, sa taie painea! Indiferent daca vom castiga sau nu, ii rog pe suporteri sa ma injure numai pe mine si nu pe jucatori sau pe conducatori. Eu sunt dracu’ gol! As fi plecat de mult de la Iasi daca nu aveam acea clauza in care se stipuleaza ca trebuie sa dau niste bani daca demisionez. Da’ si eu cat pot sa mai suport?! Si sclavul ala, Kunta Kinte, a stat legat, dar pana cand?!“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca s-ar putea sa fie nevoit sa faca improvizatii in atac pentru partida cu Farul Constanta: „Pentru meciul cu Farul nu pot conta pe Cristian Munteanu, care este suspendat, iar Tanasa nu stiu daca se poate reface pana duminica. Daca nu va putea juca, voi fi nevoit sa fac improvizatii in atac“.
Popa a mai precizat ca se teme ca arbitrajul sa nu defavorizeze echipa sa.
„In ultimii ani, in partidele cu Farul am fost mereu dezavantajati. Sper ca acum nu se va mai intampla. Nu stiu cine va arbitra, dar sa nu vina Kovacs! Ala nu stie regulamentul, ce sa caute el aici?! El s-a luat dupa altii cand trebuia sa astepte o ora sa se rezolve problema cu nocturna“, a conchis Popa.

IONUT POPA: „ACTIONARII ORI REZOLVA PROBLEMELE FINANCIARE, ORI MA DAU AFARA!“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, s-a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, extrem de nemultumit de problemele financiare cu care se confrunta gruparea ieseana.
„Actionarii ori rezolva problemele financiare, ori ma dau afara! Asa nu se mai poate! Daca au valoare, sa ma dea afara! Echipa nu mai poate fi sustinuta de Primarie. Eu trebuie sa am increderea jucatorilor, dar cum pot sta lucrurile asa, cand eu ii mint la infinit ca se va rezolva problema banilor... A fost ultima oara cand am cerut bani actionarilor pentru jucatori (n.r. – antrenorul Ionut Popa a participat miercuri la sedinta Consiliului de Administratie). Eu tot le spun jucatorilor sa joace cu inima. Dar, gata! Daca vor sa joace, sa joace. Daca vor castiga, bine, daca nu... Un singur om din Consiliul de Administratie a dat 2.600 de euro. Restul s-au eschivat si eu am ramas cu promisiunile. M-am certat cu presedintele Consiliului de Administratie, dar nu regret. Probabil nu se asteptau sa fiu asa de vehement, dar nu am avut ce face. Am cerut 300.000 de euro sa cumpar un atacant, iar presedintele Consiliului de Administratie mi-a spus ca glumesc. Da, intr-adevar, la Iasi e o gluma sa dai atatea bani pe un jucator. Nu se uita nimeni ca Vasluiul a dat 800.000 de euro pe un protar, iar Rapidul a dat 1,5 milioane de euro pe un portar. Eu daca vreau un atacant de 300.000 de euro e o gluma...“, a declarat Ionut Popa.
Presedintele clubului iesean, Sorin Boca, a spus in cadrul aceleiasi conferinte de presa ca vineri se vor achita restantele catre jucatori pe luna august: „E clar ca nu stam grozav din punct de vedere financiar. Jucatorii isi vor primi astazi (n.r. – vineri) restantele pentru luna august. Avem promisiuni din partea actionarilor ca situatia se va redresa. In momentul de fata, actionarii detin 52,25% procente din actiunile clubului, iar Consiliul Local 47,75%. Sper ca jucatorii sa inteleaga si sa se concentreze doar asupra jocurilor“.
Boca a mai spus ca pentru partida cu Farul Constanta, de duminica, intrarea va fi libera. „Asa cum am mai spus, am luat decizia ca la acest joc intrarea sa fie libera, deoarece in august, cand trebuia sa se joace meciul, noi am pus o data bilete in vanzare. Singura mea rugaminte la suporteri este sa respecte locurile in stadion pe care le au abonatii nostri“, a conchis Sorin Boca.

PRINDEREA LUI BALBA BAUT

joi, 9 octombrie 2008

IONUT POPA: „BALBA ESTE LIPSIT DE MINTE!“


Antrenorul echipei Politehnica Iasi, Ionut Popa, a declarat ieri ca jucatorul Ionut Balba este „un om lipsit de minte“ dupa ce fotbalistul a fost prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice, de o brigada a Politiei Rutiere Iasi.
„Am auzit si eu de Bilba. Ce pot sa mai zic? Adica eu ii iau apararea de atatea ori si imi pun obrazul pentru el si el iar greseste. Mai poti spune ceva despre un asemenea om? Balba este un om lipsit de minte! Pentru ca unul normal n-ar face aceeasi greseala de mai multe ori", a spus Popa.
La randul sau, presedintele clubului iesean, Sorin Boca, a precizat ca Ionut Bilba va suporta rigorile legii, iar pe plan sportiv i se vor aplica masurile prevazute in Regulamentul de Ordine Interna a clubului: "Balba este cetatean al Romaniei si este obligat sa respecte legile tarii. Daca a gresit, sa plateasca! Asa este normal. Pe plan sportiv, noi ii vom aplica regulamentul. Nu se poate ca cineva sa-si bata joc de imaginea clubului nostru! Adica noi facem atatea pentru el si el isi bate joc?! Tocmai ii luasem un bilet de avion sa plece la Timisoara si pe urma in Serbia pentru a merge la o clinica medicala pentru a-si rezolva problema medicala pe care o are. Si el uite ce face! Un om normal invata din greseli, dar el... Ce pot sa mai spun? Va plati pentru greseala facuta“, a mentionat Boca.
Si presedintele de onoare al gruparii iesene, Gheorghe Nichita, a acuzat modul in care a inteles Balba sa isi petreaca timpul liber. „Balba e branza buna in burduf de caine! E treaba antrenorului si a presedintelui de club ce masuri vor lua impotriva jucatorului. Au fost situatii in care l-am condamnat pe Balba si il condamn in continuare pentru viata pe care o are in afara stadionului. Pe de alta parte trebuie sa recunosc ca de multe ori ne-a si slavat pentru ca este un jucator talentat. Din pacate isi duce talentul intr-o zona din care nu are de cistigat. Eu sunt primarul orasului, nu sunt in clipa de fata nici presedintele clubului si nici antrenorul echipei, asa ca nu pot lua masuri“, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

IONUT BALBA A FOST DIN NOU PRINS BEAT LA VOLAN


Purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Iasi, Cristian Mandru, a declarat ca `n urma unui control de rutina efectuat de Politia Rutiera Iasi miercuri noapte, jucatorul Politehnicii Iasi, Ionut Balba a fost prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice.
„Miercuri noaptea, la ora 1.15, Ionut Balba a fost oprit de un echipaj al Poliei Rutiere care efectua un control de rutina. Jucatorul mirosea a alcool si a refuzat sa se supuna alcooltestului. Prin urmare, Balba a fost insotit de catre agentii de politie la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Sf. Ioan, unde i-au fost recoltate probe biologice. Jucatorul Politehnicii Iasi avea o alcoolemie de 1.10, drept pentru care i se va `ntocmi dosar penal“, a declarat Cristian Mandru.
Surse din cadrul spitalului iesean au declarat sub protectia anonimatului ca jucatorul a avut un comportament neadecvat, aducand injurii la adresa celor care `l `nsoteau si a medicilor.
Ionut Balba este in proces cu Politia Rutiera, dupa ce a fost acuzat ca a intrat intr-un stalp cu masina, pe data de 31 martie 2008.
Pe 13 februarie 2007, Ionut Balba a fost prins baut la volan si s-a ales cu permisul suspendat pe trei luni, pentru ca pe 5 martie 2007, fotbalistul sa fie prins conducand masina unui coleg, desi avea permisul suspendat.

miercuri, 8 octombrie 2008

POLI IASI ARE DATORII DE APROAPE UN MILION DE EURO


Presedintele de onoare al clubului Poli Iasi, Gheorghe Nichita, a declarat miercuri, la finalul sedintei Consiliului de Administratie al formatiei iesene, ca gruparea din dealul Copoului are datorii de aproape un milion de euro.
„S-a discutat in principal despre situatia financiara a clubului. Avem datorii de aproape un milion de euro. Actionarii au spus ca în cel mai scurt timp vor achita datoriile fata de jucatori, dar si celelalte care nu sufera amanare. Pana acum, Consiliul Local si Primaria au ajutat aceasta echipa. De acum trebuie ca oamenii de afaceri, care fac parte din Consiliul de Administratie sa sustina clubul, iar oferta ramane deschisa catre alti oameni de afaceri care vor sa ia actiuni la Poli Iasi“, a declarat Gheorghe Nichita.
La intrunirea Consiliului de Adminsitratie a participat si antrenorul Ionut Popa, care a declarat la finalul sedintei: „Sunt dezamagit. Speram ca dupa aceasta intrunire se vor rezolva toate problemele clubului. Am înteles ca jucatorii isi vor primi banii doar pentru una dintre cele trei luni restante. Ce sa mai zic?! Se pare ca ne vom chinui in continuare...!“
{edinta Consiliului de Administratie al clubului Poli Iasi a durat aproape trei ore.

BALBA VA FI INDISPONIBIL CEL PUTIN DOUA LUNI


Atacantul echipei Poli Iasi, Ionut Balba, va fi indisponibil pentru o perioada de cel putin doua luni de zile, conform medicului formatiei antrenate de Ionut Popa, Marius Pralea.
"Ionut (n.r. - Ionut Balba) nu s-a simtit bine inaintea partidei de la Urziceni si a mers la Bucuresti, unde a efectuat un examen RMN care a aratat ca problemele pe care le are la genunchiul stang sunt mai grave decat credeam. El are o fisura atat la nivelul cartilajului cat si al meniscului. In aceste conditii, el trebuie sa fie supus unei interventii chirurgicale. Perioada minima de inactivitate va fi de doua luni", a spus Marius Pralea.
Medicul echipei a mai precizat ca deocamdata nu poate spune precis momentul cand Balba va reveni la antrenamentele echipei. "Am spus ca va sta cel putin doua luni, dar o estimare exacta urmeaza a fi facuta dupa artroscopie. Cert este ca Ionut nu va mai putea evolua nici un minut in acest tur de campionat, iar perioada de inactivitate poate fi mai mare", a mai spus Pralea.
Ionut Balba, 27 de ani, a evoluat in stase meciuri pentru formatia Poli Iasi in sezonul 2008/2009 al Ligii I si a marcat un gol.