IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 30 octombrie 2009

SORIN BOCA: “CARACTERELE TARI SE VAD IN MOMENTELE GRELE!”


Presedintele clubului Politehnica Iasi, Sorin Boca, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca spera ca jucatorii lui Petre Grigoras sa demonstreze in partida cu Dinamo Bucuresti ca sunt niste caractere puternice si pot trece peste ultimele infrangeri.
“Cand am avut patru victorii consecutive in campionat si o remiza la Cluj a fost frumos si am batut din palme. Acum, dupa trei esecuri, se vede cine e caracter. Caracterele tari se vad in momentele grele! In acest moment, ar trebui sa strangem toata lumea randurile in jurul echipei. Eu vreau ca dorinta de victorie aratata de jucatori in primele meciuri sa reapara si sa obtinem un rezultat bun cu Dinamo. Chiar daca adversarii de duminica nu sunt in forma, sunt convins ca vom avea un meci foarte greu, din care putem iesi cu bine doar printr-o mobilizare exemplara”, a spus Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai precizat ca din motive de securitate a decis sa inchida peluza B a Stadionului “Emil Alexandrescu” la partida cu Dinamo: “Tinand cont ca am fost amendat]i dupa incidentele de la meciul cu Steaua si pentru ca astfel de evenimente sa nu se mai repete, am decis sa inchidem peluza B la meciul cu Dinamo. Fanii nostri care au abonamente la peluza B vor putea merge la peluza A. Aceasta masura luata nu are nicio legatura cu faptul ca galeria de la acea peluza m-a contestat in timpul meciului cu Craiova, de miercuri, din Cupa. Daca vrei sa injuri pe cineva, o poti face din orice zona a stadionului. Nu stiu de ce acele persoane m-au contestat. Am primit cateva mesaje in care mi se reprosa ca nu-i las cu bannere pe stadion, insa asta nu e treaba mea, ci a for]elor de ordine”.

miercuri, 28 octombrie 2009

POLI IASI A FOST ELIMINATA DIN CUPA ROMANIEI


Formatia Politehnica Iasi a fost invinsa miercuri seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), de Universitatea Craiova, in optimile de finala ale Cupei Romaniei.

Faptul ca finala Cupei Romaniei se va disputa la Iasi reprezenta un serios motiv pentru elevii lui Petre Grigoras sa-si doreasca sa ajunga in ultimul act al competitiei. Acest lucru nu a fost insa de ajuns miercuri seara, cand fara cativa titulari, iesenii s-au vazut depasiti la toate capitolele de craioveni, care nu mai castigasera la Iasi de 25 de ani.
Iesenii au inceput bine partida si si-au trect in cont prima ocazie de gol in minutul 15, cand Cristi Constantin a sutat cu dreptul putin peste vinclu. Gazdele au continuat sa domine territorial, fara insa a specula gafele facute in defensiva in special de Badoi.
Pe fondul dominarii iesene, oaspetii au deschis scorul in minutul 25, Mihai Costea transformand penalty-ul scos de Prepelita, dupa o greseala a lui Costache.
Gazdele nu au acuzat socul primirii golului si au revenit in atac, insa Balde, Ignatov si Bratu nu l-au putut invinge pe Merlier. Mai mult, in minutul 2, Mihai Costea a primit o pasa norocoasa de la Dorel Stoica, a ramas singur in banda dreapta a atacului Craiovei si a inscris pentru 2-0.
In partea a doua a meciului, s-a jucat haotic, pana in minutul 77, cand arbitrul Hategan a acordat penalty pentru un hent in careu facut de Rose. Ignatov a executat modest, dandu-I posibilitatea lui Merlier sa retina balonul.
Pe final, in minutul 87, Florin Costea a scapat din nou singur cu Plesca si punctat pentru 3-0.
In urma acestui rezultat, iesenii spun adio Cupei Romaniei si se gandesc deja cu ingrijorare la meciul de campionat cu Dinamo Bucuresti.

marți, 27 octombrie 2009

SASE ABSENTI LA POLI IASI PENTRU PARTIDA CU UNIVERSITATEA CRAIOVA


Antrenorul echipei Politehnica Iasi, Petre Grigoras, a declarat marti ca pentru partida din optimile Cupei Romaniei, de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, nu va putea conta pe sase jucatori.
“Pentru partida din Cupa, cu Universitea Craiova, nu mai putin de sase jucatori sunt indisponibili. Inaintea intrarii in cantonament pentru acets meci, nu erau apti de joc portarul Cristian Branet, care a suferit o ruptura musculara la bratul stang in partida cu Steaua Bucuresti, Ciprian Milea, care urmeaza sa fie operat la menisc, Ionut Balba, care s-a accidentat luni si Andrej Pecnik, care a fost eliminat in partida de la Galati si este suspendat. In plus, Nuno Viveiros a resimtit dureri la genunchiul la care a fost accidentat în sezonul trecut, iar Vlad Bujor a facut temperatura mare în aceasta dimineata (n.r. – miercuri) si vor lipsi pentru partida cu Universitatea Craiova”, a spus Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai precizat ca pentru partida de miercuri, ar putea reveni Valentin Negru: “Pentru meciul din Cupa, au ramas in afara lotului Marius Croitoru, Paul Tincu, Alexandru Buhusi si Viorel Frunza. In schimb, ar putea reveni Vali Negru, jucator care a lipsit dupa ce a fost internat in spital in urma cu doua saptamani, dupa ce a fost diagnosticat cu o aritmie extra sistolica ventriculara”.

sâmbătă, 24 octombrie 2009

SORIN BOCA: „JUCATORII VOR FI PENALIZATI PENTRU INFRANGEREA DE LA GALATI“


Presedintele clubului Politehnica Iasi a declarat sambata ca elevii lui Petre Grigoras, care au evoluat la Galati, vor fi amendati.
„La meciul de la Galati, m-a deranjat in primul rand atitudinea jucatorilor, nu neaparat rezultatul. Au avut o atitudine care nici nu o pot comenta. {i-au batut joc de antrenori, de suporteri si chiar de ei! Ei isi iau bani ca sa joace nu sa faca figuratie!Jucatorii vor fi penalizati pentru infrangerea de la Galati. Urmeaza sa stabilim care va fi exact suma cu care vor fi penalizati“, a spus Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai precizat ca nu se astepta la un asemenea deznodamant in partida de la Galati: „Nici nu m-am gandit ca vom pierde de o asemenea maniera. Am intalnit o formatie extrem de motivata, dar pe care cred ca o puteam bate. Sper ca jucatorii nostri sa arate alta atitudine in urmatoarele meciuri, asa cum au facut-o in primele etape de campionat“.

vineri, 23 octombrie 2009

SCOR MINCINOS LA OTELUL GALATI - POLI IASI


Formatia Politehnica Iasi a fost invinsa cu scorul de 4-0 (1-0), vineri, in deplasare, de Otelul Galati, intr-un meci contand pentru etapa a XI-a.

Primul meci disputat de elevii lui Petre Grigoras la Galati, dupa ce tehnicianul a parasit banca tehnica a echipei dunarene, s-a dovedit a fi un fiasco total, in ciuda evolutiei bune din prima repriza.
Inca din minutul 1, Cristi Constantin reuseste sa centreze din tusa, dar faza ramine fara vreun pericol pentru poarta lui Kolev. Dupa alte zece minute, Poli Iasi a fost la un pas de a inscrie, in urma unei lovituri de la colt, dupa doua gafe ale lui Kolev, pentru ca un minut mai tarziu, in urma unui corner, Viveiros sa prelungeasca pe spate cu capul, iar Balde sa trimita cu genunchiul pe langa poarta.
Si cum in fotbal ocaziile se razbuna, gazdele au deschis scorul in minutul 38, cand Ionut Neagu a scapat singur pe partea stanga si i-a pasat in fata portii lui Giurgiu, care a indeplinit o simpla formalitate.
Totusi, iesenii puteau restabili egalitatea in minutul 40, cand Ignatov a expediat un sut puternic, dar si plasat, de la peste 30 de metri, dar Kolev s-a intins si a scos mingea de la vinclu.
Partea a doua a jocului a fost una de cosmar pentru elevii lui Petre Grigoras.
Mai intai, in minutul 49, Ibeh a inscris pentru 2-0, pentru ca trei minute mai tarziu, Pecnik sa-l faulteze in careu pe Pena (foto). Arbitrul Teo Craciunescu acorda eliminare si lovitura de la 11 metri, acelasi Pena transformand cu siguranta.
In minutul 77, Gabi Giurgiu a inscris nestingherit, cu un sut napraznic din 4 metri, dupa o deviere inteligenta a lui Paraschiv, ducand scorul la 4-0 pentru gazde.
Pana la final, iesenii au incercat sa inscrie si ei macar golul de onoare, fara insa sorti de izbanda.
S-a terminat 4-0 pentru Otelul si Poli coboara pana pe locul 12 in clasament.

joi, 22 octombrie 2009

PETRE GRIGORAS: “SPER SA NU FIM PRIMA VICTIMA A OTELULUI, LA GALATI, IN ACEST SEZON!”


Antrenorul echipei Politehnica Iasi, Petre Grigoras, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca spera ca formatia sa sa nu fie prima victima a Otelului, la Galati.
“Normal ca stiu foarte multe despre jucatorii Otelului, ce cafele beau, la ce ora se trezesc, la ce ora se culca. Le cunosc toate tabieturile. Pot scrie cate 300 de cuvinte despre fiecare si sa le dau jucatorilor mei sa citeasca! Asta insa nu ne ajuta cu nimic! Degeaba stiu eu multe despre Otelul, daca baietii nu dau totul pe teren si nu ne facem jocul. Daca nu vom evolua la capacitate maxima si nu ne daruim pe teren, degeaba. ~n primul rand ma intereseaza jocul echipei mele, nu slabiciunile celor de la Otelul. Sper sa facem un meci bun si sa nu fim prima victima a Otelului la Galati in acest sezon!”, a spus Petre Grigoras.
Referitor la partida de la Galati, resedintele clubului iesean, Sorin Boca, a spus ca se astespta la un rezultat pozitiv: “Meciul de la Galati este important in primul rand pentru antrenorul Petre Grigoras, deoarece joaca impotriva fostei sale echipe. Sunt convins ca jucatorii nostri vor trata meciul de la Galati cu deosebita atentie si vor incerca sa obtina cat mai mult de la aceasta partida. Nu va fi un meci usor, dar am incredere in staff-ul tehnic ca va gasi cele mai bune solutii pentru a obtine un rezultat pozitiv”.

SORIN BOCA:”CUM ESTE POSIBIL SA FIM AMENDATI PENTRU INCIDENTELE PRODUSE DE SUPORTERII STELEI?!”


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa. ca este nemultumit de hotararea Comisiei de Disciplina, care a amendat clubul din dealul Copoului cu suma de 30.000 de lei din cauza incidentelor create de suporterii Stelei la meciul din campionat si a spus ca iesenii nu au fost convocati la sedinta Comisiei si implicit nu s-au putut apara.
“Este incredibil ce se intampla! Sa fim amendati fara sa fim convocati la Comisie. Cum este posibil sa fim amendati pentru incidentele produse de suporterii Stelei?! Este o suma imensa pentru noi si mai bine dau acesti bani la Centrul de Copii si Juniori decat sa-i dau Ligii Profesioniste! Vom ataca decizia la Comisia de Apel, unde vom prezenta si probe video, prin care vom demonstra ca suporterii ieseni s-au comportat absolut remarcabil si nu au raspuns provocarilor venite dinspre galeria Stelei. Ca si club organizator, noi avem contract cu Jandarmeria si cu o firma de paza, care au intervenit pentru potolirea suporterilor Stelei si am asigurat si acea zona tampon dintre galeria oaspete si suporterii nostri. Ce trebuia sa facem noi mai mult? Este o bataie de joc sa fim amendati fara vina! {i unde mai pui ca nici nu am fost chemati sa ne aparam macar…", a spus Sorin Boca.
Clubul Politehnica Iasi a fost amendat miercuri de Comisia de Disciplina a FRF cu 30.000 de lei dupa ce la meciul cu Steaua Bucuresti mai multi suporteri ai bucurestenilor au creat incidente in tribunele Stadionului "Emil Alexandrescu".

marți, 20 octombrie 2009

CRISTIAN BRANET VA RATA PARTIDA CU OTELUL GALATI


Antrenorul echipei Politehnica Iasi, Petre Grigoras, a declarat marti ca portarul Cristian Branet a suferit o ruptura musculara la bratul stang, in partida cu Steaua Bucuresti, si a devenit inapt pentru meciul de vineri, cu Otelul Galati.
"Cristian Branet va rata partida cu Otelul Galati dupa ce s-a accidentat in meciul de duminica, de pe teren propriu, cu Steaua Bucuresti. Cristi a suferit o rupturea musculara fibrilara la bratul stâng. In functie de rapiditatea cu care se va recupera, vom sti daca Branet va fi apt pentru meciul din Cupa Romaniei, de miercuri, de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova", a declarat Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca se bucura ca pentru meciul cu Otelul Galati vor reveni Ciprian Milea si Adrian Ilie, jucatori care au lipsit in partida cu Steaua: "Este imbucurator faptul ca Ciprian Milea si-a revenit dupa problemele medicale pe care le-a avut, in timp ce Adrian Ilie si-a ispasit etapa de suspendare in partida cu Steaua. Sper sa pot conta pe cei doi in partida de la Galati".

duminică, 18 octombrie 2009

STEAUA S-A IMPUS LA IASI


Formatia Poli Iasi a fost invinsa cu scorul de 2-0 (0-0), pe teren propriu, duminica seara, de echipa Steaua Bucuresti, intr-un meci contand pentru etapa a X-a a Ligii I.

Peste 12.000 de spectatori au tinut sa fie alaturi de echipa lor favorita in partida de duminica seara, cu Steaua Bucuresti.
Iesenii au inceput foarte bine meciul si, in minutul 10, Bratu a reluat spectaculos, din foarfeca, mingea a ajuns la Bersnjak, care a trimis bine cu capul, dar Zapata a respins incredibil in corner.
Dupa numai sase minute, Bujor a sutat tare, dar pe centrul portii, iar Zapata a respins fara probleme.
Gazdele au continuat sa domine si, pe rand, Bujor, Miclea sau Bratu au amenintat poarta Stelei, in timp ce Branet a avut mari emotii la mingile sutate de Kapetanos.
Cu trei minute inainte de pauza, Kapetanos a reusit sa trimita mingea in poarta, dar golul a fost anulat pe motiv de off-side.
In partea a doua a jocului, stelistii au trecut la carma partidei, Branet avand noroc in minutele 64 si 82, cand barele s-au opus deschiderii scorului la suturile lui Toja si Szekely.
Pana la urma, in minutul 86, stelistii au deschis scorul prin Dayro Moreno, la o faza in care Straton l-a scapat din marcaj pe atacantul oaspetilor.
In al treilea minut al prelungirilor, Szekely a stablit scorul final, in urma unei gafe a lui Branet si iesenii se gandesc deja la derby-ul moldav de vineri, de la Galati, cu Otelul, fosta formatie a lui Petre Grigoras.

joi, 15 octombrie 2009

SORIN BOCA: “O VICTORIE IN FATA STELEI AR FI CIREASA DE PE TORTUL PRIMIT CU OCAZIA ZILEI MELE DE NASTERE”


Presedintele clubului Politehnica Iasi, Sorin Boca, ce a implinit joi 51 de ani, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca o victorie in fata Stelei ar fi “cireasa de pe tortul” primit cu ocazia zilei sale de nastere.
“Ne asteapta un meci foarte greu, in fata unui adversar puternic. Pentru pariori acest meci este de 1x2, dar noi vrem sa castigam. Am mai facut-o si in anii precedenti si sper sa reusim si acum. Cadoul pentru ziua mea de nastere au fost victoriile obtinute pana acum, iar un success in fata Stelei ar fi cireasa de pe tort!”, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca ia in calcul si varianta unei remize in partida de duminica: “Steaua are jucatori foarte valorosI sI in a obtinute rezultate foarte bune in deplasare in aceasta editie de campionat. TotusI, jucatorii nostri s-au mobilizat foarte bine in meciurile cu echipele mari sI cred ca vor face acest lucru sI in partida de duminica. Am incredere in jucatorii nostri ca vor obtine un rezultat bun, aici luind in calcul si o remiza”.
Pentru partida cu Steaua Bucuresti, clubul iesean va pune in vanzare 7.500 de bilete, incepand de vineri dimineata, la casele de bilete din jurul stadionului.

PETRE GRIGORAS: “NU NE TEMEM DE NIMENI!”


Antrenorul echipei Politehnica Iasi, Petre Grigoras, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca desi respecta Steaua, spera sa o invinga in partida de duminica.
“Ne asteapta un meci dificil cu Steaua si trebuie sa recunoastem ca istoria lor nu se compara cu a noastra. Stelistii au o experienta mai mare decat noi si vor veni la Iasi sa ia toate cele trei puncte. In plus, Steaua daca prinde o zi buna poate bate pe oricine si pe orice teren in Liga I. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne consideram dinainte invinsi. Eu mi-am invatat jucatorii sa nu ne temem de nimeni! Daca vom juca la fel ca in ultimele meciuri, in care am dat dovada de determinare si daruire, cred ca putem bate Steaua”, a declarat Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca nu va putea conta pe trei jucatori pentru partida cu Steaua: “Pentru partida cu Steaua, nu voi putea conta pe Milea, Negru si Adrian Ilie, iar Balba a reluat pregatirile, dar este incert. Chiar si asa, vreau ca jucatorii care vor evolua duminica sa dea totul pe teren”.
Intrebat cum comenteaza declaratia lui Basarab Panduru, care a laudat munca depusa la Iasi, Petre Grigoras a spus ca a fost doar un gest de curtoazie: “Ii multumesc lui Pandi pentru cuvintele frumoase, dar cred ca a fost dar un gest de curtoazie. Si eu am laudat Steaua, dar asta nu inseamna ca suntem dinainte invinsi”.

miercuri, 14 octombrie 2009

VALI NEGRU ARE PROBLEME LA INIMA


Directorul Institutului de Boli Cardiovasculare din Iasi, Grigore Tinica, a declarat miercuri ca jucatorul Politehnicii Iasi, Valentin Negru, a fost diagnosticat cu o aritmie extra sistolica ventriculara.
„In cursul diminetii de astazi (n.r. – miercuri), Valentin Negru a fost dus la spital cu Salvarea dupa ce i s-a facut rau din cauza inimii. Diagnosticul medicilor de la Clinica a III-a Medicala de la Spitalul «Sf. Spiridon» a fost aritmie extra sistolica ventriculara. O astfel de afectiune este ceva des intâlnit in rândul sportivilor, mai ales daca se pregatesc intensiv dupa o perioada mai lejera. Pacientului ii bate inima mai tare si neregulat, dar problema este una trecatoare, asta in cazul in care nu are un substrat anatomic“, a declarat Grigore Tinica.
Antrenorul Politehnicii Iasi, Petre Grigorsas, a spus ca nu intelege cum de nu i s-a gasit aceasta problema jucatorului la vizitele medicale efectuate pana acum: „Vali Negru nu a avut probleme la vizita medicala pe care a facut-o la Institutul de Medicina din Bucuresti si a jucat pentru Rapid, Sportul Studentesc sau Unirea Urziceni. Nu inteleg de ce nu s-a vazut la aceste vizite medicale daca are probleme de sanatate“.

BILETE MAI SCUMPE LA MECIUL CU STEAUA


Presedintele clubului Politehnica Iasi, Sorin Boca, a declarat miercuri ca gruparea din Copou a decis sa creasca preturile la bilete pentru partida de duminica, de pe teren propriu, cu Steaua Bucuresti.
„Vom intalni duminica Steaua Bucuresti, una dintre echipele de top ale acestui campionat, si de aceea am decis sa majoram pretul biletelor de intrare la acest meci. Astfel, un tichet la peluze va costa 15 lei, iar unul la tribune 30 lei, cu 50% mai mult decat la celelalte partide. In ciuda cresterii pretului biletelor, sunt convins ca suporterii adevarati vor fi in continuare alaturi de noi, pentru ca avem nevoie de ei la acest meci foarte important pentru noi“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca din cauza ploii puternice care a cazut marti seara la Iasi, jucatorii lui Petre Grigoras au fost nevoiti sa se pregateasca in sala: „Pegatirea echipei a fost perturbata aseara (n.r. – marti seara) de ploaia puternica ce a cazut, antrenorul Petre Grigoras fiind silit sa mute antrenamentul in sala“.

VALI NEGRU A FOST INTERNAT DE URGENTA


Antrenorul echipei Politehnica Iasi, Petre Grigoras, a declarat miercuri ca mijlocasului Valentin Negru i s-a facut rau marti noapte si a fost internat la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi.
„Am fost sunat azi noapte, pe la vreo 3.30, si am fost informat ca Vali Negru a fost internat de urgenta la Spitalul Sfantul Spiridon, dupa ce i s-a facut rau. Jucatorul a avut mare noroc ca au fost parintii lui cu el si a avut cine sa cheme salvarea. Nu am avut liniste pana dimineata, cand m-a sunat Vali si mi-a spus ca se simte mai bine“, a declarat Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca jucatorul ar fi acuzat o stare de oboseala, din cauza programului de pregatire: „Se pare ca a acuzat o stare de oboseala din cauza programului de pregătire din ultima perioada sau din cauza unui deficit de magneziu. Oricum, medicii continua investigatiile pentru a se vedea daca situatia lui este grava sau nu. Eu sper sa nu fie probleme grave si jucatorul sa revina cat mai rapid la echipa“.

duminică, 4 octombrie 2009

POLI IASI A REMIZAT IN DEPLASARE CU CFR CLUJ


Formatia Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputata duminica seara, in deplasare, in compania echipei CFR Cluj, intr-un meci contand pentru etapa a IX-a a Ligii I.

Cu un moral bun dupa seria de patru victorii obtinute in campionat si in Cupa, iesenii au reusit sa plece neinvinsi duminica seara si de pe stadionul formatiei CFR Cluj.
Partida a inceput cum nu se poate mai prost pentru elevii lui Petre Grigoras, Cadu transformand in minutul 8 un penalty obtinut de Traore.
Dupa primirea golului, iesenii au iesit la joc si Cristi Constantin a trimis cu capul, din 3 metri, spre poarta clujenilor, insa Nuno Claro a reusit sa evite golul egalizator printr-o parada de exceptie.
In partea a doua a jocului, iesenii au evoluat cu mult curaj si au impins incet-incet jocul catre poarta lui Nuno Claro.
Gazdele au considerat ca pot face fata atacurilor ieseni si s-au retras deliberat, insa in minutul 72 Balba a fost faultat in careu si acelasi jucator a restabilit egalitatea, transformand penalty-ul.
Ultimele minute s-a jucat pe contre si ambele formatii au avut ocazia de a-si trece in cont cele trei puncte.
S-a terminat pana la urma 1-1 si iesenii contabilizeaza cel de-al patrulea meci in capionat fara infrangere.

CATALIN MORORSANU: „AM SA-L BAT PE MIGHTY MO!“


Luptatorul de K1 iesean, Catalin Morosanu, a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni sportive, la un post de televiziune local, ca este convins ca il va invinge pe Siala-Mou „Mighty Mo“ Siligia.
„Dupa prestatia mea din Coreea, in ciuda faptului ca am fost descalificat in lupta cu Taiei Kin, sefii K1 au decis sa lupt impotriva lui Mighty Mo, intr-o gala ce va avea loc pe 24 octombrie la Cluj sau la Constanta. Chiar daca sunt accidentat la mana, nu dau inapoi. S-a decis sa lupt cu Mighty Mo, asta e. Am sa-l bat pe Mighty Mo si gata! Eu nu ma tem de nimeni. Am auzit tot felul de discutii legate si de Daniel Ghita. Daca Daniel Ghita vrea sa lupte cu mine, nu e nicio problema. Am sa-l bat si pe el!“, a declarat Catalin Morosanu.
Sportivul iesean a mai spus ca regreta ca a fost descalificat la Gala de la Seul, dar nu s-a putut abtine din cazua nervilor: „Normal ca imi pare rau ca am fost descalificat la Seul. Il batusem prima repriza pe Kin si eram 99% sigur ca voi castiga meciul. Taiei Kin a fost primul care a dat dovada de lipsa de fair-play lovindu-ma atunci cand am auzit acel sunet premergator gongului. In acel moment, m-am enervat si nu am mai tinut cont de nimic. Primul pumn i l-am dat cand s-a auzit gongul, iar al doilea pumn era deja plecat. Asta e. Sa stiti ca in urma acelei descalificari nu am mai primit niciun ban de la coreeni, dar asta mai putin conteaza. Eu merg inainte si va veni si vremea cand il voi bate si pe acest coreean“.

vineri, 2 octombrie 2009

SORIN BOCA: “PUTEM OBTINE UN REZULTAT BUN LA CLUJ”


Presedintele clubului Politehnica Iasi, Sorin Boca, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca este optmist in ceea ce priveste rezultatul meciului de duminica, din deplasare, cu CFR Cluj.
“Incepem o serie de meciuri foate grele, in care vom intalni trei dintre echipele de top din Romania. Primul joc este cel din deplasare, cu CFR Cluj. Suntem constienti ca gazdele pornesc cu prima sansa, dar asta nu inseamna ca suntem dinainte invinsi. Avem si noi sansa noastra, pe care sper sa o fructificam. Vreau ca jucatorii nostri sa continue seria de rezultate bune din ultima perioada, cand am obtinut patru victorii consecutive, trei in campionat si unul in Cupa”, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca toate datoriile clubului sa fie achitate in momentul in care clubul va primi a doua transa din drepturile de televiziune: “Am vazut prin presa ca se vorbeste despre datoriile clubului nostrum sI se avaneaza tot felul de sume. Nu pot sa va spun exact valoarea sumelor restante, dar stiu ca acestea vor fi achiatte in momentul in care se va primi transa a doua din drepturile de televizare”.

PETRE GRIGORAS: “SPER SA FACEM O SURPRIZA SI SA INVINGEM LA CLUJ”


Antrenorul echipei Politehnica Ia si, Petre Grigoras, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca spera ca jucatorii sai sa furnizeze surpriza acestei etape si sa obtina un rezultat bun in deplasarea de la CFR Cluj.
“CFR Cluj este o echipa puternica, unde s-a investit mult in ultimii ani si rezultatele s-au vazut. Sunt convins ca si in acest an cei de la Cluj au ambitii foarte mari. II respect pentru ceea ce au reusit in camponat si in cupele euroepene, dar asta nu inseamna ca nu vreau sa ii inving. Sper sa facem o surpriza si sa invingem la Cluj. Pentru asta, noi tebuie sa jucam la capacitate maxima si sa avem si putin noroc. Spun si noroc deoarece este clar ca adversarul de duminica este peste noi din toate punctele de vedere. Totusi, daca jucatorii mei vor avea atitudine de invingatori, putem furniza surpriza”, a declarat Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca a urmarit meciul echipei CFR Cluj din Europa League, dar nici un joc nu se compara cu altul: “Am vazut meciul celor de la CFR Cluj din Europa League, dar nici un joc nu seamana cu altul. Hai sa fim seriosi, noi nu suntem Eindhoven ! Dar asta nu inseamna ca nu putem obtine un rezultat bun”.
Grigoras a mai precizat ca le-a spus jucatorilor sai, in gluma, sa se obisnuiasca sa joace de la ora 21.45, ora de Liga Campionilor: “Le-am spus jucatorilor mei, in gluma, ca sunt foarte bucuros ca jucam de la ora 21.45, ora de Liga Campionilor. Sa se obisnuiasca sa evolueze de la aceasta ora, deoarece sezonul viitor s-ar putea sa joace mai multe meciuri de la 21.45! Glumesc, bineinteles. Nu ne gandim noi la Champions League”.