IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 20 iulie 2011

LEONTIN GROZAVU: "TREBUIE SA DEMONSTRAM CA SUNTEM FAVORITI LA PROMOVARE!“


Managerul general al clubului CSMS Iaşi, Leontin Grozavu, a declarat miercuri, după stabilirea seriilor din Liga a II-a, că gruparea din dealul Copoului trebuie să demonstreze şi pe teren că este favorită la promovare.
„Ştiam în mare care sunt echipele din Seria I a Ligii secunde. Nu sunt surprize pentru noi. Un lucru este cert, obiectivul nostru este promovarea. Având în vedere tradiţia Iaşului, pe hârtie, suntem favoriţi la promovare. Trebuie să demonstrăm acest lucru şi pe teren! Sincer, nu mă interesează care sunt contracandidatele la promovare. Dacă noi vom juca aşa cum ne dorim, nu ne interesează ce fac alţii“, a spus Leontin Grozavu.
Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că, la prima vedere, Seria I este mult mai accesibilă decât Seria a II-a a ligii secunde: „Dacă este să ne luăm după numele şi tradiţia echipelor din Seria a II-a, e clar că aceasta este mai puternică decât prima serie. În Seria a II-a sunt trei echipe care din punct de vedere sportiv ar fi trebuit să fie în prima ligă. Oricum, acele echipe vor avea alte bugete şi alţi jucători în Liga a II-a, pentru că nimeni nu-şi permite să dea salarii de Liga I în a doua ligă“.
Altfel, Grozavu a mai adăugat că în probe la gruparea ieşeană, aflată într-un stagiu de pregătire în Austria, a venit jucătorul Vasile Ghindaru: „În cantonamentul nostru a venit în probe jucătorul Vasile Ghindaru. Noi îl ştim foarte bine pe Ghindaru, însă trebuie să vedem în ce formă este şi dacă ne poate ajuta în atingerea obiectivului propus“.
Vasile Ghindaru are 33 de ani, evoluează pe postul de mijlocaş, şi a jucat de-a lungul carierei la FC Braşov, Petrolul Ploieşti, Astra Ploieşti, Tractorul Braşov, Universitatea Cluj şi Geylang United (Singapore).

Niciun comentariu: