IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 25 martie 2010

PAVEL HODEA: “SPER SA NE REVENIM CU INTERNATIONAL CURTEA DE ARGES“


Vicepresedintele clubului Poli Iasi, Pavel Hodea, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca spera ca elevii lui Petre Grigoras sa fi trecut peste ultimele esecuri si sa obtina o victorie in partida de sambata, de pe teren propriu, cu International Curtea de Arges.
“Suntem intr-o postura grea, delicata, dar nu de nedepasit. Sper sa ne revenim cu International Curtea de Arges. Cu totii ne dorim o comportare buna a jucatorilor nostri sambata, care sa aduca aminte de meciurile in care au impresionat si in care au obtinut puncte in fata unor echipe mult mai puternice. {tim ca adversarul de sambata a obtinut multe puncte in deplasare, insa sper ca domnul Grigoras va gasi antidotul pentru jocul celor de la Curtea de Arges“, a spus Pavel Hodea.
Oficialul formatiei iesene a mai spus ca lupta pentru salvarea de la retrogradare este echilibrata deoarece formatiile din partea de jos a clasmentului au obtinut rezultate nescontate in acest retur de campionat: “In mare, noi suntem in grafic cu punctele obtinute in acest retur, insa au fost multe rezultate-surpriza, ce au facut ca suspansul in partea inferioara a clasamentului sa se mentina. Ati vazut, spre exemplu, ce rezultate a facut Ceahlaul cu Steaua si Dinamo. Multe echipe din partea de jos a clasamentului au obtinut punct sau puncte in partide in care porneau clar cu sansa a doua. Oricum, eu sunt convins ca noi nu vom avea probleme cu salvarea de la retrogradare”.

Niciun comentariu: