IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 30 martie 2011

CE A DEBITAT INCOMPETENTUL FALUB DUPA INFRANGEREA DE LA SLATINA: “TREBUIE SA UITAM ACEST REZULTAT!”


Dupa infrangerea la scor de neprezentare de la Slatina, INCOMPETENTUL Falub nu a putut spune mai mult decat “trebuie sa uitam acest rezultat!” si ca a contat mult ziua in care a fost programat meciul.
Poate pe Falub nu l-a anuntat nimeni ca este antrenor la ACSMU Poli Iasi si ca ar trebui sa aiba si el un cuvant de spus cand se amana un meci.
Iar faptul ca incearca sa-si mascheze incompetenta cu lipsa lui Muth, care nu e MUTU, nu-l face sa fie decat un penibil care nu are nici o idee tactica.

4 comentarii:

Anonim spunea...

PRIMO:ARE DREPTATE FALUB.
SECUNDO:CAT DESPRE MUTH,AR FI BINE SA RECUNOASTEM CA BAIATUL ARE VALOARE, IAR CA SI COMPARATIE CU MUTU, SIGUR CA SE POATE ZICE , SI ASTA IN SENSUL CA AMANDOI SUNT CAPITANI DE ECHIPE NATIONALE, SI ASTA E CEVA,NU?

czavastin spunea...

Nu stiu cu ce are dreptate Falub.
Nu cred ca puteti spune ca echipa sta in acest Muth, care mai are mult fotbal de invatat pana sa ajunga la valoarea lui Mutu. Este un tanar talentat, intr-adevar.

Anonim spunea...

PRIMO:"CA TREBUI SA UITE-JUCATORII- REPEDE ACEST NECI PIERDUT"

SECUNDO: CLAR CA NU STA IN MUTH, DOAR CA ESTE FOARTE IMPORTANT PENTRU FALUB IN CONDITIILE IN CARE NU DISPUNE DE FUNDASI CENTRALI; TALENTUL ESTE INCONTESTABIL!

czavastin spunea...

Nu stiu daca aveti vreun parti pris cu Muth, dar cred ca il ridicati prea mult in slavi. Cred ca acest jucator poate creste, dar deocamdata nu este cu nimic mai presus de Cretu, Herghelegiu sau Marin.