IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 7 decembrie 2011

LEONIDA ANTOHI: "AM RENUNTAT, PE CALE AMIABILA, LA LEONTIN GROZAVU"


Preşedintele Consiliulu iDirector al CSMS Iaşi, Leonida Antohi, a declarat miercuri că s-a luat decizia de a renunţa la managerul sportiv Leontin Grozavu.
„În cadrul şedinţei de analiză a evoluţiei echipei de fotbal CSMS Iaşi în turul campionatului Seria I a Ligii a II-a, avându-se în vedere situaţia financiară, dar şi problemele apărute pe parcursul acestei perioade, Consiliul Director al Clubului Sportiv Municipal Studenţesc Iaşi, a decis restructurarea Organigramei Clubului prin renunţarea la mai multe funcţii, printre care şi funcţia de manager sportiv. În acest context, domnul Leo Grozavu, care ocupa această funcţie şi care şi-a expus punctul de vedere într-un mod detaliat şi corect, a acceptat rezilierea contractului pe cale amiabilă“, a spus Leonida Antohi.
Oficalul formaţiei ieşene a mai adăugat că s-a decis şi renunţarea la o serie de jucători, fără a preciza însă numele acestora: „Deasemenea, s-a hotărât renunţarea la unii dintre jucătorii incompatibili cu cerinţele obiectivului, care rămâne în continuare promovarea. Completarea lotului cu jucătorii propuşi de antrenorul principal Ionuţ Popa se va face pe răspunderea în exclusivitate a acestuia“.

Niciun comentariu: