IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 30 ianuarie 2012

FLORIN PRUNEA: "CLUBURI IMPORTANTE DIN LIGA I S-AU INTERESAT DE CRETU SI AVRAMIA"


Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat luni, în cadrul unei emisiuni sportive, la un post de televiziune local, că doi jucători pregătiţi de Ionuţ Popa sunt ofertaţi de echipe de top din Liga I.
„Cluburi importante din Liga I s-au interesat de Alexandru Creţu şi Adrian Avrămia. Nu pot să spun numele echipelor, dar să ştiţi că ofertele au fost destul de importante din punct de vedere financiar. Mi se pare normal ca valoarea celor doi să atragă atenţia cluburilor mari din Liga I. Ei sunt doi jucători tineri, foarte buni, pe care noi vom conta în acest retur, având obiectiv clar promovarea. Chiar am vorbit zilele trecute cu Emil Săndoi, care mi-a spus că Alexandru Creţu a jucat în toate cele trei meciuri ale echipei naţionale de tineret şi a lăsat o impresie foarte bună“, a spus Florin Prunea.
Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că în maximum doi ani vor fi echipe care vor avea în lot jucători amatori: „Situaţia financiară din România îşi pune amprenta şi pe fotbal şi cred că vom ajunge în maximum doi ani ca echipele să aibă maximum 10 fotbalişti profesionişti, iar restul amatori. Anul acesta, nu ştiu câte echipe din Liga a II-a vor termina campionatul. Ar putea apărea probleme chiar şi în Liga I. Nu vedeţi că UEFA pune criterii din ce în ce mai grele. Toate cluburile care vor solicita licenţa pentru Liga I vor fi controlate la sânge. Îmbucurător pentru noi este că suntem cu plăţile la zi“.

Un comentariu:

Marian asigurari locuinte spunea...

Sa vedem daca o sa mearga asa !!