IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 30 ianuarie 2012

FLORIN PRUNEA: "CLUBURI IMPORTANTE DIN LIGA I S-AU INTERESAT DE CRETU SI AVRAMIA"


Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat luni, în cadrul unei emisiuni sportive, la un post de televiziune local, că doi jucători pregătiţi de Ionuţ Popa sunt ofertaţi de echipe de top din Liga I.
„Cluburi importante din Liga I s-au interesat de Alexandru Creţu şi Adrian Avrămia. Nu pot să spun numele echipelor, dar să ştiţi că ofertele au fost destul de importante din punct de vedere financiar. Mi se pare normal ca valoarea celor doi să atragă atenţia cluburilor mari din Liga I. Ei sunt doi jucători tineri, foarte buni, pe care noi vom conta în acest retur, având obiectiv clar promovarea. Chiar am vorbit zilele trecute cu Emil Săndoi, care mi-a spus că Alexandru Creţu a jucat în toate cele trei meciuri ale echipei naţionale de tineret şi a lăsat o impresie foarte bună“, a spus Florin Prunea.
Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că în maximum doi ani vor fi echipe care vor avea în lot jucători amatori: „Situaţia financiară din România îşi pune amprenta şi pe fotbal şi cred că vom ajunge în maximum doi ani ca echipele să aibă maximum 10 fotbalişti profesionişti, iar restul amatori. Anul acesta, nu ştiu câte echipe din Liga a II-a vor termina campionatul. Ar putea apărea probleme chiar şi în Liga I. Nu vedeţi că UEFA pune criterii din ce în ce mai grele. Toate cluburile care vor solicita licenţa pentru Liga I vor fi controlate la sânge. Îmbucurător pentru noi este că suntem cu plăţile la zi“.

luni, 16 ianuarie 2012

FLORIN PRUNEA: „MULTE ECHIPE NU VOR TERMINA CAMPIONATUL “


Noul preşedinte al CSMS Iaşi, Florin Prunea, care luni a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea din dealul Copoului, a declarat la reunirea lotului, că multe echipe nu vor termina această ediţie de campionat.
„Cunosc foarte bine fotbalul din Liga a II-a. Multe echipe, atât din prima cât şi din a II-a serie, au probleme mari financiare şi nu vor termina campionatul. În seria noastră, principala contracandidată a noastră este echipa lui Gică Hagi, Viitorul Constanţa, o grupare bine organizată şi construită. Celelalte contracandidate la promovare sunt echipele care se află deasupra noastră acum în clasament, dar nu cred că este vreuna superioară nouă. Nici măcar Viitorul, echipă care a pierdut în faţa Iaşului. Obiectivul nostru este unul foarte clar: promovarea în Liga I“, a spus Florin Prunea.
Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că în acest retur de campionat la Iaşi nu vor fi probleme financiare: „Am discutat cu primarul Gheorghe Nichita şi cu oamenii din Consiliul Director şi am primit asigurări că nu vor fi probleme cu banii. Tocmai de aceea am ales să vin alături de această echipă. Cunoşteam foarte bine Iaşul fotbalistic şi am susţinut acest oraş chiar şi înainte, când eram la Federaţie, şi am vrut să venim cu echipa naţională de tineret aici şi să organizăm o finală de Cupa României“.
La ieşirea de la vestiare, Florin Prunea a fost aclamat de aproximativ 30 de suporteri, care au venit să vadă formaţia ieşeană la primul antrenament de după vacanţa de iarnă.

IONUT POPA: „VREAU SA AM IN PRIMUL RAND ECHIPA BUNA SI DE-ABIA PE URMA SA POMOVEZ “


Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat luni seară, la reunirea lotului, că îşi doreşte în primul rând formarea unei echipe competitive şi de-abia pe urmă promovarea în Liga a I.
„Ne aşteaptă pe toţi un an greu şi totul depinde cum vor fi alegerile. Comasate sau anticipate... Serios vorbind, să ştiţi că eu îmi doresc în primul rând formarea unei echipe bune şi de-abia pe urmă să tragem la promovare. Degeaba am un lot de 30-40 de jucători, dacă am numai 12-13 care pot evolua la nivel înalt. Pentru mine, un jucător bun este cel care corespunde cerinţelor mele. Poate să vină şi din Liga a III-a, nu neapărat să aibă un nume. Pe teren nu joacă numele“, a spus Ionuţ Popa.
Tehnicianul formaţiei ieşene a mai adăugat că speră într-o colaborare bună cu noul preşedinte, Florin Prunea: „Nu mi-a plăcut cum au mers lucrurile în tur şi sper ca acest lucru să se schimbe. Cea mai bună denumire a funcţiei lui Florin Prunea este de preşedinte. Nu poate să vină cineva din România să-mi spună mie că este manageral general. Asta ar presupune să se ocupe şi de latura sportivă, dar şi de cea adminitsrativă. Aşa ceva este foarte greu, dacă nu chiar imposibil în România. Sper să colaborez bine cu Florin, cu care mă ştiu de mai mult“.
La primul antrenament al formaţiei ieşene au participat 28 de jucători:
PORTARI
Bălan, Cr. Popa, Samoilă (Sportul Studenţesc)
FUNDASI
Creţu, Vladu, Humă, R. Tincu, Mitrea, Ciucur, Avrămia, Andrieş
MIJLOCASI
Crengăniş, Bădic, Straton, Cl. Tudor, Gado, Gorovei, Ghindaru, Nalaţi, Florea, Orac, Codrea (Millenium Gearmata), Petrovic (Metalac Gornji)
ATACANTI
Herghelegiu, Onofraş, Huţanu, Brajkovic (Vozdovac) şi Pavel Sorin (Italia, Serie C).
Zilele următoare sunt aşteptaţi să vină portarii Alexeev şi Coca şi jucătorii de camp Vajou, Şomodean, Crăciun şi Scărlătescu.

marți, 10 ianuarie 2012

FLORIN PRUNEA: "SUNT CONVINS CA PUTEM PROMOVA!"


Noul preşedinte executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat marţi, în cadrul ueni conferinţe de presă, că a ales să vină la Iaşi deoarece este convins că această formaţie poate promova în Liga I.
„Am venit la Iaşi convins fiind că putem promova în prima ligă. Am găsit la Iaşi oameni care iubesc fotbalul şi după o discuţie purtată cu aceştia, în care mi-am expus punctual de vedere referitor la ceea ce vreau eu să fac, am decis să accept funcţia de preşedinte executiv. Pentru mine este o onoare să lucrez la Iaşi. Urmează să semnez un contract pentru o perioadă de doi ani şi jumătate. Voi avea atribuţiile unui preşedinte executiv, dar e clar că nu voi putea face totul de unul singur. Voi avea nevoie şi de sprijinul celor de aici”, a spus Florin Prunea.
Fostul portar al echipei naţionale a mai adăugat că a fost convins de primarul Gheorghe Nichita să vină la Iaşi: „În urma discuţiilor avute cu domnul primar Nichita, acesta m-a convins să vin la Iaşi. Îl ştiu de mult timp şi ştiu că iubeşte foarte mult fotbalul. Cunosc Iaăul pentru că am mai fost aici chiar şi cu naţionala de tineret. Venirea la o echipă de ligă secundă nu este un pas înapoi pentru mine, pentru că voi lucra într-unul dintre cele mai mari oraşe din ţară”.
Prunea a mai precizat că este convins că va colabora bine cu antrenorul Ionuţ Popa.
„Nu am vorbit încă cu domnul Ionuţ Popa. Urmează să vorbesc cu el la telefon până ne vom vedea la Iaşi. Sunt sigur că voi colabora bine cu domnul Popa, mai ales ne ştim de mult timp. Domnul Popa va decide ce jucători vom transfera”, a conchis Prunea.

FLORIN PRUNEA ESTE NOUL PRESEDINTE EXECUTIV AL CSMS IASI


Preşedintele Consiliului Director, Leonida Antohi, a declarat marţi că Florin Prunea este noul preşedinte executiv al grupării din dealul Copoului.
„Prunea a acceptat astăzi (n.r. - marţi) funcţia de preşedinte executiv al clubului nostru. Vicepreşedinţi vor fi Mircea Ursu şi Cristian Stărică“, a spus Leonida Antohi.

luni, 9 ianuarie 2012

FLORIN PRUNEA AR PUTEA LUA LOCUL LUI LEO GROZAVU


Fostul portar al echipei naţionale Florin Prunea a declarat luni că marţi se va deplasa la Iaşi pentru a discuta preluarea conducerii grupării CSMS Iaşi.
"Normal că Iaşul este un nume în fotbalul românesc şi de fiecare dată când am venit ca jucător, stadionul era plin şi mă simţeam cu adevărat fotbalist. Este o provocare pentru mine să preiau un club ca Poli Iaşi (n.r. - CSMS Iaşi)", a spus Florin Prunea.
După retragerea din activitate, Prunea a fost angajat al FRF, în funcţia de şef al departamentului de relaţii internaţionale, apoi a fost manager sportiv la Dinamo Bucureşti şi Astra Ploieşti.