IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 14 februarie 2009

ONUT VA FACE RECUPERAREA LA BOLOGNA


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat sambata ca fundasul gruparii din dealul Copoului, Bogdan Onut, va face recuperarea la Bologna, pentru a nu risca alte complicatii.
„In urma discutiilor purtate si cu medicul echipei noastre (n.r. – Marius Pralea), am decis ca Bogdan Onut sa faca recuperarea la Bologna, la clinica Iskinetic, acolo unde a facut si investigatiile. Bogdan va pleaca astazi (n.r. – sambata) la Bucuresti, iar luni va fi prezent la clinica de la Bologna. Am luat aceasta decizie pentru a nu risca nimic in ceea ce priveste recuperarea sa. Stim ca Bogdan isi doreste foarte mult sa revina cat mai repede si vrem sa nu forteze“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca spera ca Onut sa se refaca in cel mai scurt timp: „Onut este un om de baza al echipei, capitanul formatiei noastre, si de aceea sper sa se refaca in cel mai scurt timp pentru a fi pe teren. El trebuie sa stea cel putin doua saptamani departe de teren, dupa care va incepe programul de recuperare“.
Bogdan Onut s-a accidentat in emciul amical cu Banska Bystrica si a fost diagnosticat cu o acumulare de lichid la genunchi, din cauza suprasolicitarii.

Niciun comentariu: