IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 27 februarie 2009

VICTORIE MARE PENTRU POLI IASI


Formatia Poli Iasi a castigat cu scorul de 1-0 (0-0) partida disputata vineri in compania echipei Universitatea Craiova, intr-un meci contand pentru etapa a 19-a a Ligii I.
Partida cu Universitatea Craiova nu semanat deloc cu meciurile sustinute de ieseni in meciurile amicale, adversarul fiind de alt calibru. Oaspetii au jucat foarte bine la Iasi si doar ghinionul a facut ca acestia sa nu plece cu cel putin un punct din Copou.
Primele faze de poarta le-au apartinut oaspetilor, insa Branet a tinut poarta inchisa.
Cea mai controversata faza a primei reprize s-a consumat in minutul 22, cand Josh Mitchell a fost eliminat de arbitrul Sorin Corpodean, dupa ce l-a faultat pe Andrei Cristea.
Cu un om in plus, iesenii au prins curaj si s-au aruncat spre poarta lui Bornescu, Cristea fiind foarte aproape sa deschida scorul, insa sutul sau a fost blocat la sacrificiu de un fundas oltean.
Dupa pauza, Poli a pus stapanire pe joc, in minutul 55 Cristi Bratu, intrat in locul lui Andrei Cristea, a inscris dupa o minge centrata de pe partea dreapta de Buta.
Odata cu trecerea timpului, oltenii au pus stapanire pe joc, in minutul 79 acestia avand sansa egalarii prin Dorel Stoica.
Pentru ieseni urmeaza un meci foarte dificil etapa viitoare, la FC Vaslui.

Niciun comentariu: