IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 9 iulie 2010

IONUT BALBA SI CRISTI CONSTANTIN PLEACA DE LA POLI IASI


Impresarul jucatorului Ionut Balba, Ioan Salavastru, a declarat vineri ca atacantul si-a reziliat contractul cu Politehnica Iasi si are oferte din tara si din strainatate.
„Dupa mai multe discutii purtate cu oficialii clubului Poli Iasi, Ionut Balba si-a reziliat contractul cu gruparea din dealul Copoului. Poli avea datorii la Ionut de cateva zeci de mii de euro, motiv pentru care fotbalistul a si inaintat memoriu la comisiile federale. In plus, clubul vroia ca Ionut sa renunte si la datorii, dar si la o parte din valoarea angajamentului. In cele din urma, clubul si-a achitat restantele catre jucator, care oricum devenea liber de contract in ianuarie 2011. Acum, Ionut poate semna cu orice echipa din tara sau din strainatate din postura de jucator liber de contract. Sunt cateva oferte din Liga I, dar si din Ucraina si Rusia. Ramane de vazut ce va alege Ionut“, a spus Ioan Salavastru.
Un alt jucator care s-a despartit de Poli Iasi este mijlocasul Cristian Constantin, care va pleca din postura de jucator liber de contract, dupa ce va restitui o suma de bani gruparii din dealul Copoului.

Niciun comentariu: