IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 25 august 2010

GRIGORE SICHITIU: „NU AVEM DEOCAMDATA NICIUN JUCATOR LEGITIMAT!“


Noul presedinte al clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca gruparea ieseana nu a legitimat inca niciun jucator.
„Timpul a fost foarte scurt pentru noi si, sincer, vreau sa va spun ca nu avem deocamdata niciun jucator legitimat! Am purtat discutii cu mai multi fotbalisti pana astazi (n.r. – miercuri) dimineata la ora 2.00. Urmeaza sa semneze cu noi Claudiu Ionescu, jucator care a mai evoluat la Iasi, fratii Andrei si Robert Neagoe, stoperul Catalin Vlaicu, dar si Peter Omoduemuke, care a jucat si la Poli Timisoara. Am purtat discutii si cu fostii jucatori ai Politehnicii Iasi, insa multi dintre ei nu au dorit sa vina la noi. Ne-au refuzat Adrian Ilie, Vlad Bujor si Ionut Costache. Asta e. Nu avem ce le face. La toti le-am spus ca in momentul de fata noi nu putem oferi contracte mai mari de 1.000 de euro pe luna. Vom acorda bonusuri substantiale doar pentru performanta, iar asta presupune promovarea in Liga I. Nu se vor mai plati la Iasi jucatorii care nu vor sa faca performanta!“, a declarat Grigore Sichitiu.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca obiectivul echipei nou-infiintate va fi stabilit la data de 10 septembrie: „Pana pe 10 septembrie, pana cand avem voie sa facem transferuri, nu pot spune inca exact care va fi obiectivul nostru. Acesta va depinde de trei factori importanti: cine va sustine financiar echipa, lotul pe care il va avea la dispozitie Ionut Popa si sprijinul primit din partea comunitatii iesene“.

Niciun comentariu: