IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 31 august 2010

GRIGORE SICHITIU: „IONUT POPA S-AR PUTEA SA NU MAI VINA LA IASI“


Presedintele clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu (foto), a declarat marti ca antrenorul Ionut Popa s-ar putea sa nu mai semneze cu gruparea din dealul Copoului deoarece nu pot fi adusi jucatorii pe care si-i doreste tehnicianul.
„Am purtat mai multe discutii cu Ionut Popa si s-ar putea ca acesta sa nu mai vina la Iasi. Intr-un fel il inteleg, deoarece el isi dorea anumiti jucatori, insa noi nu avem banii necesari pentru aducerea acestora. Am purtat discutii cu Rapid, Vaslui si Timisoara pentru aducerea unor jucatori sub forma de imprumut, insa este foarte dificil. Incercam, in aceasta saptamana, sa mai transferam cativa jucatori pentru a intari lotul. Fotbalistii cu experienta, de care avem noi nevoie, fie costa foarte mult, fie trebuie sa le dam contracte, pe care noi nu le putem onora. Ne intindem si noi cat ne este plapuma deoarece vreau sa construiesc la Iasi un club solid, nu unul care sa ajunga din nou in pragul falimentului“, a spus Grigore Sichitiu.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca are in vedere cativa antrenori, din afara Iasului, care ar putea pregati gruparea din dealul Copoului: „In cazul in care nu vom ajunge la o intelegere cu Ionut Popa, vreau ca in aceasta saptamana sa aducem un antrenor principal la echipa. Am in vedere cativa antrenori care ar putea veni la Poli. Acestia sunt din afara Iasului, dar cu siguranta in staff vor fi si tehnicieni din Iasi“.
Grigore Sichitiu a mai precizat ca doreste ca la partida de sambata, de pe teren propriu, cu FC Arges, sa lase intrarea libera: „Vreau sa propun Adunarii Generale a membrilor fondatori ca la partida de sambata, de pe teren propriu, cu FC Arges, sa lasam intrarea libera. Noi suntem un club nou si avem mare nevoie de aportul suporterilor. Sper ca la primul nostru meci pe teren propriu sa vina sa ne sustina cat mai multa lume. Vreau ca iubitorii fotbalului din Iasi sa inteleaga ca acest club reprezinta acest oras“.

Niciun comentariu: