IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 27 august 2010

LIGA SUPORTERILOR IESENI NU VA SUSTINE NOUA ECHIPA, ACSMU POLI IASI


Presedintele Ligii Suporterilor din Iasi, Marius Srainer, a declarat ca nu va sustine noua formatie ACSMU Poli Iasi.
„ACSMU nu reprezinta Iasul! Liga Suporterilor din Iasi nu va sustine niciodata aceasta echipa, rezultata prin fuziunea cu Tricolorul Breaza. Noi nu vom fi in peluze, acolo unde am fost atatea ani, si nici nu vom merge in deplasari. Nu avem nimic in comun cu o echipa din Breaza. Nici daca va promova in Liga I, noi nu vom sustine aceasta formatie“, a declarat Marius Srainer.
Liderul galeriei iesene a mai adaugat ca suporterii vor sa infiinteze o noua echipa in Liga a V-a, care sa preia palmaresul si sigla Politehnicii Iasi: „Noi vrem sa infiintam o echipa in Liga a V-a, care sa se numeasca Suporter Club Politehnica Iasi si care sa preia palmaresul si sigla Politehnicii. Nu cred ca este o solutie sa omori un club cu traditia Politehnicii, doar pentru a juca in liga a doua. Trebuia sa o luam de la capat, sa formam o echipa noua si sa revenim in elita“.
Suporterii ieseni au impanzit orasul Iasi cu fluturasi si afise, prin care anunta ca nu vor sustine noua echipa.
„Numele si echipa Politehnica Iasi reprezinta fotbalul iesean. Esti iesean? Iubesti fotbalul? De mic copil mergi pe Copou la meciurile Politehnicii? Spune nu altei echipe pe stadionul «Emil Alexandrescu» din Copou. Cheia se afla la Politehnica 1945“, au scris suporterii pe afise si fluturasi.

Niciun comentariu: