IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 13 martie 2009

CRISTIANO BERGODI: „VREAU O SCHIMBARE DE ATITUDINE IN MECIUL CU STEAUA“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Cristiano Bergodi, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca este nemultumit de felul in care s-au pregatit elevii sai in aceasta saptamana si spera, totusi, ca la meciul cu Steaua isi vor schimba atitudinea.
„Nu mi-a placut atmosfera de la echipa din aceasta saptamana. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar sunt unii jucatori care o mentalitate proasta! Daca ei nu au inteles ca eu vreau de la ei daruire si determinare in fiecare joc, inseamna ca trebuie sa stea acasa! Vreau o schimbare de atitudine in meciul cu Steaua. Stiu ca este un meci greu, ca intalnim o echipa de traditie in fotbalul romanesc, dar asta nu inseamna ca suntem victime sigure. Vreau un rezultat pozitiv in Ghencea. Putem specula forma mai putin buna prin care trece Steaua“, a declarat Cristiano Bergodi.
Tehnicianul italian a spus ca modul in care este abordat un meci trebuie sa fie la fel indiferent de adversar: „Sunt unii jucatori care pornesc deja de la ideea ca meciul cu Steaua este pierdut si se gandesc la partidele cu Gloria Bistrita si Farul. Pai ce facem? Adica in meciurile cu Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj, Urziceni si Timisoara nu mai jucam pentru ca sunt echipe bune si suntem dinainte invinsi? Nu exista asa ceva! Meciul cu Steaua trebuie tratat la fel ca meciul cu ultima clasata. De ce sa te sperii cand joci cu o echipa mare? E doar un meci de fotbal, nu un razboi. Daca vor fi mai buni ca noi si vor castiga, jos palaria! Dar vreau sa vad ca timp de 90-95 de minute, jucatorii mei si-au dat via]a pe teren! Eu am antrenat si in Italia o echipa care lupta pentru salvarea de la retrogradare, dar nu exista o asemenea atitudine. Asta numai in Romania am vazut. Eu sper ca jucatorii mei vor intelege ca vreau de la ei determinare pe tot parcursul meciului. Trebui sa mergem sa luam taurul de coarne si sa-l si strangem de...! Asa vad eu meciul cu Steaua“.

Niciun comentariu: