IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 3 februarie 2010

CRISTIAN CONSTANTIN VA RATA INCEPUTUL RETURULUI DE CAMPIONAT


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat miercuri ca mijlocasul Cristian Constantin a suferit o ruptura musculara si va lipsi in primele doua etape din retur.
„Cristi Constantin a acuzat dureri la gamba si in urma RMN-ului facut s-a constatat ca a suferit o ruptura musculara. Accidentarea a survenit in urma unui exercitiu la care s-ar putea intampla asa ceva doar la unu dintr-un milion de cazuri! Astfel, Cristi Constantin va rata inceputul returului de campionat. Nu vom putea conta pe el cel putin in primele doua etape din retur. Este o pierdere foarte importanta pentru noi, el fiind unul dintre jucatorii nostri de baza“, a spus Petre Grigoras.
In ceea ce-i priveste pe ceilalti doi jucatori care au acuzat accidentari, Cristian Munteanu si Milos Mihajlov, Grigoras a spus ca acestia s-au pregatit separat de lot: „ Munteanu, care s-a lovit la genunchi la un antrenament, si Mihajlov, caruia i s-a umflat o unghie de la picior, au putut sa se pregateasca, insa separat de restul lotului. Munteanu va lucra si astazi (n.r. – miercuri) separat de ceilalti jucatori, in timp ce Mihajlov este refacut 100% si pot conta pe el in amicalul cu Sigma Olomouc“.
Formatia Poli Iasi va disputa miercuri, de la ora 15.30, la Belek, un meci amical in compania echipei cehe Sigma Olomouc.

Niciun comentariu: