IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 22 februarie 2011

HUTAN SI TANASA S-AU INTELES CU ACSMU POLI IASI


Presedintele clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat marti seara ca portarul Sebastian Hutan (foto) si atacantul Marian Tanasa au acceptat sa evolueze pentru gruparea din dealul Copoului.
„ Sebastian Hutan si Marian Tanasa vor juca la ACSMU Poli Iasi. Tanasa va semna cu noi pana in vara. In ceea ce-l priveste pe Hutan, noi ne dorim un contract pentru o perioada mai mare, in timp ce jucatorul ar vrea sa semneze pentru maximum un an si jumatate. Oricum, acestea sunt detalii pe care urmeaza sa le punem la punct. Cei doi sunt jucatori cu experienta si sunt convins ca ne vor ajuta in acest retur de campionat“, a spus Grigore Sichitiu.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca asteapta in continuare un raspuns din partea jucatorilor Sergiu Muth, Razvan Dalbea si Denis Ljubovic: „Astept in continuare sa vad cum putem face sa-i aducem la Iasi pe Sergiu Muth, Denis Ljubovic si Razvan Dalbea. Daca in ceea ce-i priveste pe primii doi sansele sa joace la Poli sunt destul de mari, nu acelasi lucru il pot spune despre Dalbea, care nu a mai dat niciun semn. Muth este un stoper de 21 de ani de la Gaz Metan Medias si care se afla si in vizorul echipei nationale de tineret, in timp ce Ljubovic a jucat ultima data la NK Rijeka, evolueaza pe postul de stoper si are 23 de ani“.
Sebastian Hutan are 28 de ani si a jucat de-a lungul carierei la Serif Tirapsol, FC Vaslui, Dinamo Moscova, Liberty Salonta si Universitatea Cluj.
Marian Tanasa are 26 de ani si a mai jucat la FCM Bacau, Otelul Galati, FC Baia Mare, ACSMU Poli Iasi si Aluminium Hormozgam, formatie din liga a doua iraniana.

Niciun comentariu: