IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 23 februarie 2011

Ljubovic si Muth au semnat cu ACSMU Poli Iasi


Presedintele clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat miercuri ca jucatorii Denis Ljubovic (foto) si Sergiu Muth au semnat cu gruparea din dealul Copoului contracte pana in vara, in timp ce portarul Sebastian Hu]an a semnat un contract pe o perioada de trei ani.
„Jucatorii Denis Ljubovic si Sergiu Muth au semnat astazi (n.r. – miercuri) cu noi contracte pana in vara. Cei doi sunt veniti sub forma de imprumut. Ljubovic apartine de echipa de prima liga croata NK Rjeka, in timp ce Muth de Gaz Metan Medias. Tot astazi (n.r. – miercuri), a semnat cu noi si Sebastian Hutan un contract pe o perioada de trei ani“, a spus Grigore Sichitiu.
Ljubovic si Muth au debutat la ACSMU Poli Iasi miercuri, in meciul amical disputat in compania gruparii secunde a clubului si castigat cu scorul de 2-0 (1-0). Poarta echipei secunde au fost aparata de Hutan.
Antrenorul Adrian Falub a inceput partida in formula: Anghelache – Badic, Ljubovic, Muth, Florea – Tene, Agrigoroaie, Drida, Liuba – Tanasa, Al. Marin. In repriza a doua, pentru ACSMU au evoluat: Farcas – Cretu, Vlaicu, Panc, Siminic – Gado, Patrascu, Tudor, Herghelegiu – Ghiceanu, Lukacs.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mult succes celor doi, si sa-i vedem cum pun umarul pentru a promova echipa la vara in liga 1.

FORZZA IASI!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Sa speram ca vor putea recupera handicapul de 7 puncte