IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 2 septembrie 2010

GRIGORE SICHITIU: „IONUT POPA ESTE NOUL ANTRENOR AL ECHIPEI“


Presedintele clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat joi ca antrenorul Ionut Popa va fi noul tehnician al gruparii din dealul Copoului.
„Pot spune acum oficial ca Ionut Popa este noul antrenor al echipei noastre. Acesta a batut palma cu noi si urmeaza sa parafam actele. Popa va semna cu noi pentru o perioada de un an si va avea ca obiectiv promovarea in Liga I, pentru ca, altfel, nu ar fi venit. El a spus ca revine cu drag la Iasi si ca isi doreste sa faca o echipa competitiva intr-un timp cat mai scurt. Chiar daca echipa se formeaza dupa inceperea campionatului, credem ca putem ataca promovarea“, a spus Grigore Sichitiu.
Oficialul iesean a mai adaugat ca in aceasta saptamana a reusit sa parafeze contracte cu mai multi jucatori: „~n ultimele zile, am purtat tratative cu mai multe echipe, pentru jucatori cu experienta, pe care sa-i aducem la Iasi. Am reusit sa semnam cu fundasul Mihai Panc, care a fost legitimat ultima data la FC Baku, in Azerbaidjan, cu atacantul Vasile Buhaescu, care jucat ultima data la Concordia Chiajna, cu mijlocasul Dino Eze, de la UTA si cu fundasul Gabriel Siminic, de la Otelul Galati. Au aparut ceva probleme in transferul lui Panait, de la FC Vaslui, pe care sper insa sa le rezolvam cat mai repede. ~n schimb, a venit in probe mijlocasul brazilian Thiago dos Santos Ferreira, in varsta de 26 de ani. Acesta a evoluat la mai multe echipe din ligile inferioare ale Braziliei, dar si in prima liga belgiana, la Tubize, in sezonul 2008-2009. Ramane de vazut daca acesta va ramane la noi“.

Niciun comentariu: