IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 24 martie 2012

CSMS IASI INVINSA DE DELTA TULCEA SI DE ARBITRUL GHIMBASAN


Formaţia CSMS Iaşi a pierdut cu scorul de 1-0 (0-0) partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Delta Tulcea, într-un meci contând pentru etapa a XVII-a a Seriei I a ligii secunde.

În faţa unui adversar care nu a cunoscut până acum gustul înfrângerii în deplasare, elevii lui Ionuţ Popa au pierdut toate cele trei puncte, după un meci cu scandal, în care arbitrul Florin Ghimbăşan a greşit în ambele direcţii.
Ieşenii au început mai bine jocul şi, în minutul 5, Stoicescu a prins în doi timpi şutul-centrare al lui Bădic.
A urmat un joc anost, cu ambele echipe temându-se parcă să nu primească gol.
A venit faza din minutul 32, când Onofraş a căzut în careu şi arbitrul Ghimbăşan a dictat uşor penalty. A executat Petrovic, care a trimis mingea în bara din dreapta porţii lui Stoicescu.
Cu zece minute înainte pauză, ieşenii puteau deschide scorul, însă Herghelegiu a luftat la mingea centrată de Bădic.
Fluierul de final al primei reprize a stârnit mania oaspeţilor, care s-au repezit spre arbitru, cerându-i socoteală de ce a oprit jocul într-o fază care putea fi periculoasă pentru poarta ieşeană.
Scandalul a continuat şi în tunelul care duce spre vestiare, în conflict fiind implicaţi şi cei doi antrenori.
În partea a doua a jocului, în minutul 51, Daniel Munteanu a ratat o ocazie imensă pentru tulceni, şutând în portarul Irimia, din 4 metri.
După numai 4 minute, o nouă fază controversată a aprins spiritele pe teren. Milea a fost faultat clar, de un jucător tulcean, în careu, din postura de ultim apărător, însă arbitrul Ghimbăşan a lăsat jocul să continue, spre nemulţumirea ieşenilor.
În minutul 57, la un fault banal, Petrovic, de la gazed, a văzut al doilea cartonaş galben, prilej din nou de scandal între cele două formaţii.
Gazdele au continuat să preseze şi Onofraş a trimis puţin peste poartă, din postura de singur cu portarul advers, în minutul 61.
Pe contraatac, în minutul 69, Cîju a reuşit deschiderea scorului, după o pasă printre a lui Henry.
După numai un minut, oaspeţii au rămas şi ei în zece oameni, Daniel Munteanu fiind eliminat, după ce a primit al doilea cartonaş galben.
Până la final, ieşenii au continuat să atace, fără însă a pune prea mari probleme la poarta lui Stoicescu.
S-a terminat 1-0 pentru tulceni, iar CSMS se îndepărtează din ce în ce mai tare de primele două locuri care duc în Liga I.

Un comentariu:

nicu spunea...

hmm interesanta faza. ar trebui sa ma reapuc si eu de sport, prea mult mi-am pierdut tineretea jucand ruleta online)))