IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 15 martie 2012

IONUT POPA: „DACA PIERDEM MAI MULT DE DOUA MECIURI, NU AVEM NICIO SANSA SA PROMOVAM!"


Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, în care au fost prezentaţi jucătorii aduşi la gruparea ieşeană în această iarnă, că nu va promova dacă va pierde mai mult de două meciuri.
„S-au retras nişte echipe şi sunt convins că se vor mai retrage vreo câteva. De aceea cred că vom juca vreo 7-8 etape, iar dacă pierdem mai mult de două meciuri, nu vom avea nicio şansă să promovăm. Şi-aşa se va juca din an în Paşti... Dacă mai pierdem şi meciurile astea puţine, atunci nu ne putem gândi la promovare“, a spus Ionuţ Popa.
În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a precizat că Legea 4 are lacune şi că suporterii nu trebuie jigniţi.
„Legea 4 (n.r. – Legea 4/09.01.2008) are unele lacune şi eu cred că trebuie îmbunătăţită. Sunt convins că doar prin dialog se poate ajunge la reconciliere. Nu poţi să-i jigneşti pe suporteri pentru că asta este o mare greşeală. Noi fără suporteri nu am exista. Pentru fani jucăm şi avem nevoie de ei“, a spus Florin Prunea.
Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că speră ca gruparea din dealul Copoului să promoveze în Liga I: „Noi avem un obiectiv foarte clar, promovarea în Liga I. Sper ca împreună cu jucătorii aduşi în această iarnă să ne atingem obiectivul propus“.
Jucătorii nou-veniţi la CSMS Iaşi sunt: Cristian Hăisan, Ionuţ Irimia (portari), Alexandru Creţu, George Codrea, George Cotiga, Ciprian Milea, Yamoudou Camara şi Ivan Petrovic.

Niciun comentariu: