IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 5 martie 2012

IONUT POPA: „IN DOI ANI, NU VOM MAI AVEA FOTBAL DE LIGA A II-A!“


Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat luni că situaţia financiară a echipelor din eşaloanele inferioare va face ca în doi ani să nu mai existe decât Liga I.
„La ce situaţie financiară au unele echipe, în doi ani nu vom mai avea fotbal de Liga a II-a! Dacă se retrage Năvodariul, Brăneştiul şi încă vreo două, nici nu o să mai avem cu cine juca. La ora actuală, jumătate dintre echipe din Liga a II-a nu au ce căuta aici. Ar trebui făcută o singură serie de B, cu 20 de echipe, din care patru să promoveze şi patru să retrogradeze, altfel nu ştiu unde se va ajunge“, a spus Ionuţ Popa.
Tehnicianul formaţiei ieşene a mai adăugat că nu i se pare normală amânarea reluării campionatului la Liga a II-a: „Chiar nu înţeleg de ce s-a amânat reluarea campionatului la Liga a II-a. Ca să jucăm în aprilie mai multe intermediare? Nu-i normal. Noi puteam juca încă de pe 15 februarie, dar dacă s-a decis aşa, ce putem face“.
Popa a mai precizat că se bucură că CSMS nu mai este privită ca o echipă favorită la promovare: „Când a început acest campionat, toată lumea zicea că noi şi cu echipa lui Hagi vom promova fără probleme. Şi-aţi văzut ce probleme am avut. E mai bine că acum lumea spune că Viitorul Constanţa e promovat 90%. Că Tulcea, Constanţa şi Botoşani sunt favorite la celălalt loc promovabil. Lasă să nu ne bage pe noi în seamă. E mai bine aşa, să ne vedem noi de treaba noastră. O să vedem la final cine râde“.

Niciun comentariu: