IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 22 martie 2012

IONUT POPA: "DOAR O SCHIMBARE DE ATITUDINE POATE ADUCE VICTORIA CU DELTA TULCEA"


Semi-eşecul din partida cu Dinamo II Bucureşti a tulburat apele în dealul Copoului, antrenorul Ionuţ Popa părând destul de îngândurat înaintea partidei de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Delta Tulcea.
„Mă aştept la o altă atitudine faţă de meciul cu Dinamo II. Întâlnim un adversar cu potenţial fotbalistic, ce are opt jucători care au trecut şi prin Liga I. Să nu uităm nici faptul că până acum cei din Tulcea nu au pierdut niciun meci în deplasare“, a spus Ionuţ Popa.
Tehnicianul formaţiei ieşene a făcut referire şi la lipsa de valoare a arbitrajului românesc: „Arbitrii prea au devenit actorii principali, atât în Liga I, cât şi în Liga a II-a. Nu cred că greşelile sunt voite, ci mai degrabă ţin de lipsa de valoare.“
În cea ce-i priveşte pe cei doi jucători brazilieni, despre care preşedintele clubului, Florin Prunea, spunea că trebuie să vină în probe, Popa a spus că îi aşteaptă în continuare.
„Am înţeles că brazilienii ar trebui să vină sâmbătă sau duminică. Probabil vin cu barca, de durează atâta până ajung! Eu îi aştept.” Între timp, a fost adus în probe, de impresarul Florin Iacob, atacantul sârb Rodoljub Marjanovic. În vârstă de 24 de ani, Marjanovic a jucat de-a lungul carierei la Rad Belgrad, OFK Belgrad, Radnicki Sombor şi Hajduk Kula.
Marjanovic este jucător liber de contract.
Pentru partida cu Delta Tulcea, antrenorul Ionuţ Popa nu va putea conta pe Gado, care s-a reaccidentat, şi Ciucur, care va lipsi cel puţin două săptămâni.

Niciun comentariu: