IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 3 noiembrie 2009

PECNIK SI BERSNJAK, TRIMISI LA ECHIPA A DOUA


Presedintele de onoare al Politehnicii Iasi, Gheorghe Nichita, a declarat, marti, ca jucatorii Andrej Pecnik si Dominik Bersnjak au fost trimisi la echipa a doua, din cauza indisciplinei.
“Sunt unii jucatori care stau la club sub protectia contractelor si nu joaca nimic. Mai mult, Dominik Bersnjak, dupa ce sambata nu avea nimic, duminica a venit si a spus ca este racit. Dupa ce a fost prins cu bagajul facut ca sa plece acasa, a spus dupa jumatate de ora ca poate intra pe teren in meciul cu Dinamo. Este inadmisibil sa se comporte asa! In plus, Andrej Pecnik nu s-a mai prezentat de ieri (n.r. – luni) la antrenamente. ~n aceste conditii, Pecnik si Bersnjak au fost trimisi la echipa a doua si li s-a redus contractul cu 10%”, a spus Gheorghe Nichita.
Oficialul iesean a mai precizat ca daca rezultatele nu se vor imbunatati, atat jucatorii cat si antrenorii vor plati: “Sper ca deciziile luate in privinta lui Pecnik si a lui Bersnjak vor reprezenta un avertisment general, atat pentru jucatori cat si pentru antrenori. Petre Grigoras are sprijinul nostru total, dar nu putem sa pierdem la infinit. Le-am atras atentia ca ma astept la un rezultat pozitiv la Medias, pentru ca nu intalnim nici pe Steaua, nici pe Dinamo si nici pe CFR Cluj”.

Niciun comentariu: