IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 30 noiembrie 2009

POLI IASI A PIERDUT LA BRASOV


Formatia Politehnica Iasi a fost invinsa luni seara, cu scorul de 2-0 (0-0), in deplasare, de FC Brasov, intr-un meci contand pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Victoria obtinuta etapa trecuta pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu a adus o alta stare de spirit in dealul Copoului, astfel ca iesenii au sperat ca vor putea lua cel putin un punct de sub Tampa.
Iesenii nu au jucat rau la Brasov si doar superioritatea pe benzi a gazdelor si neacordarea unui penalty au facut ca Poli sa plece invinsa de sub Tampa.
Elevii lui Petre Grigoras puteau da lovitura inca din minutul 2 al partidei de luni seara, cand Abrudan a gresite o pasa la portar, Balde a interceptat, dar ramas singur cu portarul Dani Coman, a tras in acesta din sase metri.
Gazdele au replicat zece minute mai tarziu, cand Branet s-a remarcat la sutul lui Sburlea.
In minutul 32, Nuno Diogo a trimis cu capul din sapte metri putin peste poarta, pentru ca doua minute mai tarziu, Zaharia sa nimereasca bara din cinci metri.
In replica, Barladeanu l-a intins serios pe Coman, cu un sut de la 25 de metri, sub bara.
Partea a doua a jocului a inceput la fel ca prima, cu o ocazie mare pentru ieseni, Diogo fiind aproape de autogol in minutul 49.
Dupa numai doua minute, Branet s-a remarcat la sutul lui Roman, ramasa singur cu portarul iesean.
Dominarea gazdelor avea sa se concretizeze si pe tabela de marcaj in minutul 71, cand Zaharia a inscris cu capul, din interiorul careului, dupa un corner.
In minutul 75, Sburlea a securizat victoria gazdelor, dupa o faza de contraatac a lui Roman.
Iesenii nu au resimtit socul primirii celor doua goluri si au continuat sa atace. Cu trei minute inainte de final, iesenii puteau reintra in joc, insa centralul Balaci nu a dictat penalty-ul care se impunea la faultul lui Abrudan asupra lui Nuno Viveiros. Mai mult, in prelungiri, Balba s-a trezit singur cu portarul Dani Coman, dar a trimis pe langa poarta.
Scor final 2-0 pentru brasoveni, insa iesenii se gandesc deja la cel mai important meci al sfarsitului de tur de campionat, cel cu Gloria Bistrita, de etapa viitoare.

Niciun comentariu: