IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 1 noiembrie 2009

POLI IASI, LA A PATRA INFRANGERE CONSECUTIVA


Formatia Politehnica Iasi a fost invinsa cu scorul de 3-1 (1-1) de echipa Dinamo Bucuresti, dumnica, pe teren propriu, intr-un meci contand pentru etapa a XII-a a Ligii I.

Fara mai multi titulari, iesenii au inceput destul de bine partida cu Dinamo, insa cei care au deschis scorul au fost oaspetii, prin Andrei Cristea, in minutul 18. Niculescu i-a pasat “printre” lui Torje, care a intrat in careu, l-a driblat pe Munteanu si a pasat in fata portii lui Andrei Cristea, care a indeplinit doar o formalitate.
Gazdele nu au resimtit socul primirii golului si in minutul 29, Ignatov a restablit egalitatea cu o “torpila” de la 20 de metri, dupa un corner executat bine de Bratu.
Dupa pauza, istoria ultimelor meciuri s-a repetat, gafele in defensiva ieseana hotarand soarta meciului.
Mai intai, in minutul 57, Torje a patruns pe in careu, pe partea dreapta, a centrat, iar Adrian Cristea a inscris cu un sut plasat, de la 14 metri.
Dupa alte patru minute, Alexe i-a luat fata lui Munteanu, a ajuns in fata portii iesene, de unde i-a pasat in lateral lui Andrei Cristea, care a impins balonul in plasa.
Chiar si la acest scor, iesenii nu au parut debusolati, Straton trimitand balonul cu capul in bara, in minutul 67, iar trei minute mia tarziu Balde l-a luat la tinta pe Dolha, de la 8 metri, mingea a sarit la Ignatov, care a sutat in capul lui Goian, aflat pe linia portii.
Scapati cu fata curata, dinamovistii si-au continuat seria sarjelor ofensive la poarta lui Marc, insa Adrian Cristea (78’) si N’doye (84’) nu si-au mai atins tinta.
S-a terminat 3-1 pentru oaspeti si norii negri par sa puna stapanire pe dealul Copoului.

Niciun comentariu: