IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 30 noiembrie 2009

GRIGORAS A FELICITAT BRASOVUL


Antrenorul echipei Politehnica Iasi, Petre Grigoras, a declarat luni, dupa infrangerea din partida cu FC Brasov, scor 0-2, ca formatia sa a avut mereu probleme pe benzile laterale si considera ca acolo s-a jucat meciul.
"Trebuie sa felicitam Brasovul pentru victoria de astazi. Este o victorie meritata chiar daca s-a conturat pe final. Pentru noi era greu sa rezistam pe laterale, acolo unde sunt Ezequias si Rui Duarte, doi dintre cei mai buni fundasi din campionatul nostru. Pe benzile laterale am avut mereu probleme si cred ca acolo s-a jucat meciul. Era normal sa cedam, fotbalul necesita suferinta si sacrificiu, iar cand jucatorii vor intelege ca se joaca in 11 si nu doar in cativa, atunci vom putea spera si noi sa castigam puncte la Brasov sau in alte parti. Asta a fost, acum trebuie sa ne mobilizam pentru meciul cu Gloria Bistrita, echipa cu care ne batem in zona retrogradarii", a spus Grigoras.
De partea cealalta, Viorel Moldovan s-a aratat multumit de victorie: "Ma bucur enorm pentru victoria de astazi si ii felicit pe baieti ca au reactionat pozitiv dupa esecul de la Bistrita. Este o victorie importanta care ne mentine la patru puncte de plutonul care ne intereseaza si acest lucru e bine. A fost un joc dificil, am reusit greu sa deschidem scorul, am suferit, dar pe final satisfactia a fost si mai mare. Ne cream ocazii, dar din pacate marcam greu“.

Niciun comentariu: