IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 7 iulie 2010

IGNATOV, VIVEIROS SI MIHAJLOV VOR PLECA DE LA POLI IASI


Grigore Sichitiu, care urmeaza sa preia functia de presedinte al clubului Poli Iasi, a declarat miercuri ca gruparea din dealul Copoului este nevoita sa renunte la o parte dintre jucatorii straini din lot, deoarece acestia nu doresc sa evolueze in Liga a II-a si nici nu sunt banii necesari pentru salariilor acestora.
„Am purtat o serie de discutii cu jucatorii straini din lot si suntem nevoiti sa-i lasam sa plece pe Stojan Ignatov (foto), Nuno Viveiros si Milos Mihajlov. Acestia vor sa plece de la Iasi pentru ca nu sunt dispusi nici sa accepte reducerea contractelor si nici sa joace in Liga a II-a. Eu sunt de acord sa le dam drumul pentru ca nu are niciun rost sa-i tinem cu forta la Iasi si nici nu le putem plati salariile actuale. In schimb, fundasul Salif Nogo si atacantul Lamine Diarrassouba vor continua cu Poli Iasi, acestia avand salarii mai mici si acceptand sa evolueze in liga secunda“, a spus Grigore Sichitiu.
Sichitiu a mai adaugat ca la formatia ieseana va veni jucatorul Marius Mitu, dupa ce in dealul Copoului au ajuns Dino Eze si Dan Spiridon: „Astazi (n.r. miercuri) este asteptat sa vina Marius Mitu, un jucator experimentat, de 34 de ani, care ultima data a evoluat la UTA, sub comanda lui Ionut Popa. Tot de la formatia aradeana a venit la Poli Iasi si fundasul Dino Eze. O alta noutate este fundasul Dan Spiridon, in varsta de 26 ani, care poate juca si mijlocas la inchidere si care a evoluat ultima data la formatia FCM Bacau“.

Niciun comentariu: