IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 5 iulie 2010

IONUT POPA VA SEMNA CU POLI IASI UN CONTRACT PE O PERIOADA DE UN AN


Grigore Sichitiu a declarat luni ca antrenorul Ionut Popa urmeaza sa semneze un contract pentru o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire pentru inca un an, cu gruparea din dealul Copoului.
„Domnul Ionut Popa urmeaza sa se semneze un contract pentru un an cu Poli Iasi, cu posibilitate de prelungire pentru inca un sezon. Dumnealui nu a venit inca la echipa deoarece are niste probleme personale, dar a transmis programul de pregatire al jucatorilor antrenorilor secunzi, Narcis Ciocarlan si Ioan Campeanu. Domnul Popa urmeaza sa ajunga la Iasi la sfarsitul acestei saptamani“, a spus Grigore Sichitiu.
In ceea ce-l priveste, Grigore Sichitiu a afirmat ca va prelua functia de presedinte al gruparii iesene daca va gasi solutiile necesare pentru ca echipa sa promoveze: „Nu sunt inca presedintele clubului Poli Iasi. Deocamdata sunt in faza de documentare si discutam solutiile necesare revenirii echipei in prima liga, acolo unde eu cred ca ii este locul. Nu este posibil ca o comuna din apropierea Bucurestiului sa aiba echipa in prima liga si un ora[ asa mare, cum este Iasul, sa fie in Liga a II-a. Vreau sa cred ca retrogradarea Iasului a fost un accident si ca vom reveni sezonul viitor in Liga I“.

Niciun comentariu: