IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 22 decembrie 2009

CRISTIAN STARICA: „MOS CRACIUN LE VA ADUCE JUCATORILOR NOSTRI SALARIILE PE LUNA OCTOMBRIE“


Presedintele clubului Politehica Iasi, Cristian Starica, a declarat marti ca a reusit sa le achite jucatorilor salariile aferente lunii octombrie.
„Cu mari eforturi, Mos Craciun va ajunge si la jucatorii nostri, carora le va aduce salariile pe luna octombrie. In ceea ce privesc salariile pe luna noiembrie si primele pentru punctele obtinute cu Pandurii Tg. Jiu si Gloria Bistrita, vom incerca sa platim aceste sume la inceputul anului viitor, inainte de plecarea in cantonamentul montan, de la Poiana Brasov, din perioada 11-21 ianuarie. Cel de-al doilea stagiu de pregatire, in care va pleca echipa noastra in aceasta iarna, va fi in Antalya, locatia exacta si meciurile amicale pe care urmeaza sa le disputam acolo, urmand a fi stabilite de comun acord cu antrenorul Petre Grigoras“, a spus Cristian Starica.
Oficialul iesean a mai precizat ca bugetul pentru sezonul viitor si lista de transferuri va fi stabilita joi, cand trebuie sa aiba loc sedinta Consiliului de Administratie: „Ninsorile din ultima perioada au facut ca actionarii de la clubul nostru, dar si antrenorul Petre Grigoras, sa nu poata ajunge la Iasi. Tocmai de aceea, joi, va loc o intrunire a Consiliului de Administratie, in care se va stabili bugetul pentru returul de campionat, dar si sumele pentru achizitile pe care le vom face in aceasta iarna si lista cu jucatorii doriti. Nu pot face cunoscute numele jucatorilor pe care ii vom aduce, dar pot spune ca vor fi atat jucatori romani, dar si din strainatate, pe posturile deficitare in acest moment. Nu ascund faptul ca dorim o intinerire a lotului si vom miza pe jucatori care sa apartina 100% de Poli Iasi“.

Niciun comentariu: