IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 21 decembrie 2009

MOS CRACIUN LA GRUPELE DE COPII SI JUNIORI DE LA POLI IASI


Grupele de copii si juniori de la clubul Politehnica Iasi au primit luni cadouri din partea conducerii gruparii din dealul Copoului, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.
Prezent la aceasta manifestare, presedintele clubului iesean, Cristian Starica, le-a transmis micilor fotbalisti ca se asteapta ca multi dintre ei sa ajunga jucatori de baza la Poli Iasi.
„Cu mari greutati, am reusit si in acest an sa realizam aceasta intalnire intre copiii de la grupele de copii si juniori ale clubului nostru si Mos Craciun. Mosu’ a aflat de performantele reusite de micii nostri fotbalisti in acest an si ne-a spus sa avem grija de voi dragi copii. Vreau, de asemenea, sa le multumesc tuturor antrenorilor de la Centrul de Copii si Juniori pentru grija cu care lucreaza cu viitoarele talente, dar si parintilor, care ne sprijina in desfasurarea activitatii. Vreau sa stiti dragi copii ca Politehnica Iasi va continua sa ramana in sufletele noastre numai datorita voua, cei care peste cativa ani veti lupta pentru culorile alb-albastre“, a spus Cristian Starica.
Aceasta premiere a avut loc pentru a cincea oara in istoria clubului Politehnica Iasi, fiind recompensati toti jucatorii de la grupele de copii din generatiile 2002-1998.

Niciun comentariu: