IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 2 decembrie 2009

SASE ABSENTI LA POLI IASI PENTRU PARTIDA CU GLORIA BISTRITA


Antrenorul echipei Politehnica Iasi, Petre Grigoras, a declarat miercuri ca pentru partida de sambata, de pe teren propriu, cu Gloria Bistrita, nu poate conta pe sase jucatori.
"Avem din nou probleme de efectiv. Dupa jocul de la Brasov, am pierdut trei jucatori. E vorba de Andrej Pecnik (foto) si Cristi Constantin, care s-au accidentat si au sanse foarte mici de a juca sambata cu Gloria Bistrita, plus Cristian Munteanu, care a luat cartonas galben si este suspendat. Staff-ul nostru medical face eforturi pentru a-l recupera macar pe Constantin, dar jucatorul nu a facut niciun antrenament in aceasta saptamana, avand probleme mai vechi in zona inghinala. In plus, Milea este operat si nu poate sa mai joace pana la finalul anului. Vali Negru, desi se simte mai bine, nu a facut antrenamente de aproape cinci saptamani, iar la seviciile lui Bersnjak am renuntat”, a spus Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai precizat ca in ciuda acestor absente trebuie neaparat sa castige partida cu Gloria Bistrita: “Pentru meciul cu Gloria Bistrita voi putea conta pe Cristi Bratu, Ignatov si Adrian Ilie, care au stat etapa trecuta din cauza suspendarilor. Desi ne lipsesc mai multi jucatori, trebuie sa invingem Bistrita, orice alt rezultat fiind un esec pentru noi".

Niciun comentariu: