IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 21 decembrie 2009

PAVEL HODEA: „VANZAREA LUI ADRIAN CRISTEA NE-AR ADUCE NISTE BANI EXTREM DE IMPORTANTI“


Vicepresedintele clubului Politehnica Iasi, Pavel Hodea, a declarat luni ca vanzarea lui Adrian Cristea, jucator detinut in coproprietate cu Dinamo Bucuresti, ar aduce in visteria clubului din dealul Copoului o suma de bani extrem de necesara.
„Pe Adrian Cristea l-am vazut antrenandu-se prin Bamboo! Totusi, am inteles ca Ioan Becali ii cauta echipa. Vanzarea lui Adrian Cristea ne-ar aduce niste bani extrem de necesari. Noi nu putem spera decat ca suma de transfer sa fie cat mai mare, pentru ca si banii pe care ii vom lua de la Dinamo sa fie cat mai multi. Nu cred ca se pune problema ca Adrian Cristea sa fie dat imprumut la vreo echipa sau sa ajunga in Liga a II-a, la Universitatea Cluj“, a spus Pavel Hodea.
Oficialul iesean a mai precizat ca obiectivul formatiei din dealul Copoului ar putea fi in retur salvarea de la retrogradare si nu asa cum s-a spus in vara clasarea in jurul locului X: „Realisti fiind si tinand cont de situatia actuala de la noi, cred ca ramanerea in prima liga este un obiectiv realist. Anul 2009 a fost unul dintre cei mai grei din ultimii ani. ~n ultima perioada la Poli Iasi s-a mers numai cu solutii de ultim moment, lucru pe care incercam sa-l schimbam. Nu putem decat sa ne dorim ca 2010 sa fie un an mai bun, care sa ne aduca o stabilitate financiara“.

Niciun comentariu: