IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 21 mai 2011

IN MECIUL CU ALBA IULIA, ACSMU POLI IASI SI-A DORIT MAI MULT... INFRANGEREA


Formatia ACSMU Poli Iasi a fost invinsa cu scorul de 2-0 (2-0), sambata, in deplasare, de Unirea Alba Iulia, intr-un meci contand pentru etapa a XXVIII-a a Seriei a II-a a ligii secunde.

Suspecatati de patroana echipei ACU Arad, Geta Onu, ca vor „tranti“ meciul cu Unirea Alba Iulia pentru a-i ajuta pe gazde sa scape de retrogradare, iesenii nu au facut nimic sa contrazica aceste acuze.
Fara vreo motivatie pe acest final de campionat, fotbalistii ieseni au plecat vineri dimineata spre Alba Iulia, calatorind toata ziua cu autocarul.
In aceste conditii, gazdele s-au impus fara probleme, rezultatul final fiind stabilit in doar 24 de minute in urma dublei lui Muresan.
Mai intai, in minutul 11, Silviu Muresan a inscris cu un sut plasat, din interiorul careului, dupa ce s-a distrat cu apararea ieseana, pentru ca in minutul 35, acelasi jucator sa stabileasca scorul final, dupa ce a trimis in poarta, din doi metri, o minge centrata de Spataru.
Scor final 2-0 pentru Unirea Alba Iulia si iesenii, dupa ce ca au avut un sezon complet ratat, s-au mai ales in final si cu apelativul de “blatisti”.

Niciun comentariu: