IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 24 mai 2011

LEO GROZAVU ESTE NOUL MANAGER GENERAL AL CLUBULUI ACSMU POLI IASI


Presedintele Comitetului Director al clubului ACSMU Poli Iasi, Leonid Antohi, a declarat marti seara ca Leo Grozavu este noul manager general al gruparii din dealul Copoului.
„Astazi (n.r. – marti) a avut loc o sedinta a Comitetului Director al clubului si a fost aprobata noua organigrama. Astfel, domnul Leo Grozavu este noul manager general al clubului nostru. Domnul Mircea Ursu, care a fost vicepresedinte, va fi noul presedinte executiv al Politehnicii, in timp ce domnul Cristian Starica (n.r. – care a fost in perioada noiembrie 2009 - iunie 2010 presedintele clubului Politehnica Iasi, desfiintat in vara anului trecut) se va ocupa de problemele administrative de la club“, a spus Leonid Antohi.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca Leo Grozavu va avea mana libera in tot ceea ce priveste partea sportiva a clubului: „Domnul Grozavu are mana libera de la noi pentru toata partea sportiva. El va decide componenta bancii tehnice, componenta lotului, ce jucatori vor fi adusi sau la ce jucatori se va renunta, cum va fi organizat Centrul de Copii si Juniori. Ne dorim sa construim o echipa puternica, in care sa evolueze jucatori care sa apartina de Poli, si care sa atace promovarea in Liga I sezonul urmator“.

Niciun comentariu: