IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 20 iunie 2011

ACSMU Poli Iasi va pleca intr-un stagiu de pregatire in Austria


Managerul general al clubului ACSMU Poli Iasi, Leontin Grozavu, a declarat luni ca gruparea din dealul Copoului va pleca intr-un stagiu de pregatire in Austria, la Heiligenkreuz, in perioada 19-28 iulie.
„Am stabilit programul de pregatire inainte de inceperea noii editii de campionat. Reunirea lotului va avea loc la data de 27 iunie, cand preconizez sa vina aproximativ 20 de jucatori noi, urmand ca la 4 iulie sa se alature lotului si ceilalti jucatori, care au jucat si sezonul trecut la noi. In perioada 11-17 iulie, echipa va sta in cantonament la Iasi, iar in perioada 19-28 iulie, va pleca intr-un stagiu de pregatire in Austria, la Heiligenkreuz“, a spus Leontin Grozavu.
Oficialul formatiei iesene a mai precizat ca in perioada de pregatiri, ACSMU Poli Iasi va disputa 10 meciuri amicale: „Avand in vedere ca vor veni multi jucatori noi, pentru omogenizarea lotului, vrem sa disputam 10 meciuri amicale. Trei meciuri le vom disputa in Iasi, inaintea de plecarea in Austria, unde vor fi patru jocuri amicale, si inca trei la revenirea in tara“.

Niciun comentariu: