IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 15 iunie 2011

LEONTIN GROZAVU: „NEGOCIEM CU MARIUS BACIU SA PREIA ECHIPA “


Managerul general al echipei ACSMU Poli Iasi, Leontin Grozavu, a declarat miercuri ca negociaza cu Marius Baciu preluarea gruparii din dealul Copoului.
„Negociem cu Marius Baciu sa preia echipa. Urmeaza ca acesta sa vina la Iasi si sa ne intelegem. Tratativele sunt destul de avansate. Sper ca in cel mai scurt timp echipa sa aiba antrenor. Daca e sa ma intrebati pe mine, as fi vrut ca inca de saptamana trecuta sa stim pe ce antrenor vom conta in noua editie de campionat in care obiectivul este promovarea in Liga I“, a spus Leontin Grozavu.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca nici pista Adrian Falub nu este inca inchisa: „Adrian Falub are contract cu Iasul pana la sfarsitul lunii. Pana atunci este la dispozitia clubului. Ramane de vazut ce decizie vom lua in privinta lui“.
Marius Baciu a jucat fotbal la Inter Sibiu, Gaz Metan Medias, Steaua Bucuresti, OSC Lille, Oberhausen (Liga a II-a si a III-a in Germania), Otelul Galati si Universitatea Cluj.
Ca antrenor, Baciu a pregatit formatiile Vointa Sibiu (2009-2010), in Liga a III-a, Unirea Alba Iulia (2010) si Silvania Simleul Silvaniei (2010), toate in Liga a II-a.

Niciun comentariu: