IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 16 iunie 2011

LEONTIN GROZAVU: “MAI AVEM DOAR SAPTE JUCATORI IN LOT!”


Managerul general al clubului ACSMU Poli Iasi, Leontin Grozavu, a declarant joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca in momentul de fata doar sapte jucatori mai au contract cu gruparea din dealul Copoului.
“In acest moment, mai avem doar sapte jucatori care au contract cu noi. Este vorba de Balan, Avramia, Badic, Cretu, Marin, Herghelegiu si Tincu. Ghiceanu si Hutan au si ei contracte cu noi, dar vrem sa le renegociem. In plus, din lotul de sezonul trecut, vrem sa purtam discutii cu Gado, Claudiu Tudor, Patrascu, Alexeev, Siminic si Muth. Pana la un lot de 25-26 de jucatori, va dati seama cati trebuie sa aducem in aceasta vara. Va fi foarte dificil sa facem un lot omogen intr-o perioda foarte scurta, dar eu sunt optimist ca vom reusi si ca ne vom atinge la final obiectivul propus, promovarea in Liga I”, a spus Leontin Grozavu.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca isi asuma numirea lui Marius Baciu in functia de antrenor al echipei: “Am incredere ca impreuna ne vom atinge obiectivul. Daca acest lucru nu se va intampla, voi pleca 100% de la Iasi! Pentru noul sezon, avem un buget de aproximativ 1,2 milioane de euro si trebuie sa fim foarte atentI cum cheltuim acesti bani pentru a ne atinge obiectivul. Sunt convins ca ne va fi foarte greu, dar nu este imposibil”.
La conferinta de presa, trebuia sa ajunga si noul antrenor, Marius Baciu, care va semna cu ACSMU Poli Iasi un contract pe o perioda de un an, cu drept de prelungire pentru inca un sezon, insa acesta a avut niste probleme cu masina si va ajunge vineri la Iasi.

Niciun comentariu: