IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 24 septembrie 2011

ELEVII LUI POPA S-AU FACUT DE RAS LA BRAILA


Formaţia CSMS Iaşi a pierdut cu scorul de 1-2 (1-1) partida disputată sâmbătă, în deplasare, în compania echipei CF Brăila, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Seriei I a ligii secunde.

După tot circul făcut de antrenorul gazdelor, Ion Viorel, care a acuzat faptul că ieşenii ar fi încercat să „cumpere“ meciul, ieşenii au început bine partida, au condus cu 1-0, însă au terminat lamentabil, fiind învinşi cu 2-1.
Debutul meciului a fost unul echilibrat, prima ocazie de gol aparţinându-le gazdelor, când Borbely a trimis pe lângă poartă, din 10 metri, în minutul 13.
Replica ieşenilor a venit după numai cinci minute, Onofraş reuşind să înscrie, însă golul a fost anulat pe motiv de off-side.
Avea să fie 1-0 pentru ieşeni în minutul 21, când Claudiu Tudor a executat perfect o lovitură libera de la marginea careului.
În al doilea minut de prelungiri al primei reprize - deşi arbitrul arătase doar un singur minut de prelungiri, gazdelor au restabilit egalitatea prin Boşoi, la o gravă greşeală a portarului Popa.
Partea a doua jocului a fost una extrem de slabă, singura fază mai importantă petrecându-se în minutul 87, când Ndigwe a înscris din interiorul careului, după o gafă monumentală a lui Mitrea.
S-a terminat 2-1 pentru gazde şi ieşenii pierd un meci pe care la un moment dat îl aveau în mână.