IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 10 septembrie 2011

REMIZA PE TERENUL UNUI ADVERSAR MODEST


Formaţia CSMS Iaşi a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată sâmbătă, în deplasare, cu FC Snagov, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Seriei I a ligii secunde.

În faţa unui adversar care a primit 10 goluri în primele trei etape, fără a înscrie vreunul, elevii lui Ionuţ Popa au jucat modest, în multe momente crispat, temându-se prea mult de o echipă care se va lupta pentru salvarea de la retrogradare.
Începutul de meci a fost unul echilibrat, prima fază de poartă venind de-abai în minutul 19, când portarul gazdelor, Baruch, a respins în corner mingea expediată din vole de Gado.
După numai un minut, Vladu a trimis cu pământul, de la 25 de metri, însă Barugh s-a opus din nou.
Suprinzător, partea a doua a jocului a fost dominată de gazde. Mai întâi, Săceanu a trimis puternic, de la 18 metri, în minutul 54, şi Popa a scos de sub bară, pentru ca în minutul 67, V. Dinu să trimită puţin pe lângă stâlpul din dreapta al porţii lui Popa.
Totuşi, cu şase minute înainte de final, la un contraatac al ieşenilor, Gado putea aduce toate cele trei puncte Iaşului, însă a trimis peste poartă din poziţie bună.
Scor final 0-0 şi ieşenii ocupă locul al IV-lea, la trei puncte în spatele liderului Viitorul Constanţa.

Niciun comentariu: