IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 22 septembrie 2011

LEO GROZAVU: „IN PROPORTIE DE 100%, VOM CASTIGA LA «MASA VERDE» PARTIDA CU FC SNAGOV!“


Managerul general al clubului CSMS Iaşi, Leontin Grozavu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că se aşteaptă la un verdict pozitiv din partea Comisiei de Disciplină în cazul partidei cu FC Snagov.
„În proporţie de 100% vom câştiga la «masa verde» partida cu FC Snagov! Dacă la primele două termene, cei de la Snagov nu au putut demonstra că portarul Idan Baruch are şi cetăţenie română sau că este cetăţean comunitar, atunci lucrurile nu sunt clare? Cu ce se poate demonstra cetăţenia? Cu o carte de indetitate sau cu un paşaport, nu? Era greu să aducă aşa ceva?! E clar că noi avem dreptate în acest caz. Totuşi, să nu uităm că trăim în România şi nu de fiecare dată se respectă legea!“, a spus Leo Grozavu.
Clubul CSMS Iaşi a reclamat într-un memoriu faptul că FC Snagov a folosit, pe parcursul meciului direct, patru jucători extracomunitari în acelaşi timp.
Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că situaţia directorului general al echipei Oţelul Galaţi, Marius Stan, ridică multe semne de întrebare: „Marius Stan este un conducător de fotbal apreciat. E clar că acesta se află într-o situaţie dificilă acum, dar cred că ceea ce s-a întâmplat la Galaţi ridică multe semne de întrebare. Nu pot decât să sper că nu vor avea soarta celor de la Uriziceni, care au jucat în Liga Campionilor şi pe urmă au retrogradat“.

Niciun comentariu: