IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 3 noiembrie 2011

MULTI ABSENTI PENTRU PARTIDA CU VICTORIA BRANESTI


Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că pentru partida cu Victoria Brăneşti are mai mulţi jucători indisponibili.
„După ultima etapă, ne lipsesc mai mulţi jucători. Bădic şi Tincu au luat cartonaş roşu cu Botoşaniul şi vor lipsa sâmbătă. Bâlbă şi Boeştean nu au făcut deloc antrenamente săptămâna asta, în timp ce Onofraş şi Straton sunt incerţi. Gado este apt, dar nu ştiu dacă poate duce un meci întreg. În plus, Orac, Vătavu şi Avrămia vor lipsi anul acesta“, a spus Popa.
Tehnicianul ieşenilor a mai adăugta că indiferent de absenţe, elevii săi trebuie să câştige partida de sâmbătă: „Şi la oaspeţi am înţeles că au fost ceva probleme săptămâna aceasta. Au schimbat antrenorul. Va lipsi Marincău, un jucător foarte bun, în schimb sunt alţi fotbalişti care au jucat anul trecut în Liga I: Savu, Isac, Chiriţă, Dinu Todoran sau Bogdan Oprea. Va fi un meci foarte greu, cu o fostă echipă de Liga I, dar noi suntem obligaţi să câştigăm pentru a ne menţine aproape de primele locuri“.

Niciun comentariu: