IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

VICTORIE IMPORTANTA LA CONSTANTA


Formatia CSMS Iaşi a câştigat cu scorul de 1-0 (1-0) partida disputată sâmbătă, în deplasare, în comapania echipei Farul Constanţa, într-un meci contând pentru ultima etapă a turului de campionat al Seriei I a ligii secunde.

„Ultima impresie contează!“, spune o vorbă din popor şi de acest lucru au fost convinşi şi jucătorii lui Ionuţ Popa care au reuşit să treacă peste toate problemele care macină această grupare şi au obţinut 3 puncte ce s-ar putea dovedi extrem de importante în lupta pentru promovare.
Gazdele au început mai bine partida, fără însă a pune în real pericol poarta lui Popa.
La prima ocazie mai importantă a ieşenilor, în minutul 16, Onofraş i-a pasat printre lui Herghelegiu, care a intrat în careu şi l-a învins pe Toma cu un şut la colţul lung.
Ieşenii puteau intra la pauză cu un avantaj de două goluri, însă mingea expediată de Herghelegiu în minutul 38, din interiorul careului, a fost deviată în ultimul moment de portarul gazdelor în corner.
Repriza secundă a fost dominată de constănţeni, care au avut însă o singură ocazie mare de a înscrie, în minutul 72, când Pătulea a nimerit bara.
S-a terminat 1-0 pentru CSMS care încheie turul de campionat pe locul 5, la doar 3 puncte de ultimul loc care duce în Liga I.

Niciun comentariu: