IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 29 mai 2011

FANII SE ASTEPTAU LA UN MECI DE TOTUL SAU NIMIC


Desi ambele echipe nu mai aveau sanse la promovare, suporterii au mizat, in proportii egale, pe o victorie, excluzand X-ul la partida ACSMU Poli Iasi – Vointa Sibiu.

sâmbătă, 28 mai 2011

ULTIMA REPREZENTATIE PE TEREN PROPRIU


Formatia ACSMU Poli Iasi a castigat cu scorul de 2-0 (1-0) partida disputata sambata, pe teren propriu, in companai echipei Vointa Sibiu, in ultimul meci sustinut de ieseni pe teren propriu in actuala editie de campionat.
La ultima intalnire cu propriii supoteri, care au fost extrem de putini, ACSMU Poli Iasi a obtinut o victorie care conteaza mai mult pentru palmares.
Oaspetii au iesit de doua etape din cartile promovarii astfel ca nu prea s-au omorat cu firea la Iasi. In atari conditii, iesenii au inceput mai bine meciul si au deschis scorul in minutul 38, prin Kamara (FOTO), cu un sut plasat in dreapta portarului.
Cele mai mari ocazii de a marca le-a avut Ghcieanu in prima repriza, in timp ce de partea cealalta Popa a nimerit bara portii lui Alexeev, care a fost inlocuit cu Balan in minutul 41 dupa ce s-a accidentat la un duel cu Negut.
Partea a doua a meciului s-a jucat pe contre, Ghiceanu ratand alte cateva ocazii de a marca, dar si oaspetii au trecut de trei ori pe langa egalare.
S-a terminat pana la urma 2-0, Drida inscriind in prelungiri, cu capul din 7 metri.

miercuri, 25 mai 2011

LEO GROZAVU: „AM VENIT PENTRU A PROMOVA IASUL IN LIGA I“


Noul manager general al clubului ACSMU Poli Iasi, Leo Grozavu, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa ca a acceptat sa vina la gruparea din dealul Copoului pentru a promova in Liga I.
„Am venit la Iasi pentru a promova in Liga I. Cel putin la nivel declarativ, am fost asigurat de sprijinul tuturor. Nu pot decat sa sper ca acest sprijin se transpune si in fapte. Iasul trebuie sa revina pe prima scena. Eu am venit mai devreme la club pentru a ma pune la curent cu toate detaliile, dar mandatul meu va incepe practic la sfarsitul campionatului. Deocamdata, echipa are un antrenor pe care il recomanda niste rezultate, dar este prematur sa discutam de banca tehnica. Este posibil orice. La final, vom trage linie si vom putea decide ce antrenor vom avea, ce jucatori vor ramane la echipa, la ce jucatori renuntam si ce aducem. Un lcuru insa este cert: in mandatul meu nu vor mai fi fotbalisti care sa ia bani fara sa joace!“, a spus Leo Grozavu.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca sunt semnale ca sezonul viitor ACSMU Poli va juca in Seria I a Ligii a II-a: „Sunt semnale ca in sezonul urmator vom evolua in Seria I a ligii secunde. Acum nu putem spune sigur ce va fi. Dupa ce se vor afla ce echipe retrogradeaza vom sti exact. Eu cred ca vom putea evolua in prima serie“.

marți, 24 mai 2011

LEO GROZAVU ESTE NOUL MANAGER GENERAL AL CLUBULUI ACSMU POLI IASI


Presedintele Comitetului Director al clubului ACSMU Poli Iasi, Leonid Antohi, a declarat marti seara ca Leo Grozavu este noul manager general al gruparii din dealul Copoului.
„Astazi (n.r. – marti) a avut loc o sedinta a Comitetului Director al clubului si a fost aprobata noua organigrama. Astfel, domnul Leo Grozavu este noul manager general al clubului nostru. Domnul Mircea Ursu, care a fost vicepresedinte, va fi noul presedinte executiv al Politehnicii, in timp ce domnul Cristian Starica (n.r. – care a fost in perioada noiembrie 2009 - iunie 2010 presedintele clubului Politehnica Iasi, desfiintat in vara anului trecut) se va ocupa de problemele administrative de la club“, a spus Leonid Antohi.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca Leo Grozavu va avea mana libera in tot ceea ce priveste partea sportiva a clubului: „Domnul Grozavu are mana libera de la noi pentru toata partea sportiva. El va decide componenta bancii tehnice, componenta lotului, ce jucatori vor fi adusi sau la ce jucatori se va renunta, cum va fi organizat Centrul de Copii si Juniori. Ne dorim sa construim o echipa puternica, in care sa evolueze jucatori care sa apartina de Poli, si care sa atace promovarea in Liga I sezonul urmator“.

luni, 23 mai 2011

INFRANGERE DUBIOASA LA ALBA IULIA


Cei care au pus un pronostic pe acest blog la partida Unirea Alba Iulia – ACSMU Poli Iasi au considerat in proportii egale ca una dintre echipe va castiga.
Nimeni nu a luat in calcul egalul.

duminică, 22 mai 2011

SEBASTIAN CIOBANU NU A AVUT PROBLEME CU TALAROVIC


Luptatorul de K1 iesean, Sebastian Ciobanu, de la clubul Scorpions Cotnari, l-a invins clar la puncte pe slovacului Ratislav Talarovic in Gala „Super Kombat” ce a avut loc sambata, la Bucuresti.
In meciul pentru titlul intercontinental WAKO Pro, romanul Bogdan Stoica l-a invins pe francezul Pacome Assi, prin KO.
In „piramida“ galei, Serghei Lascenko l-a invins in finala prin KO pe cehul Roman Kleibl.
Intr-un meci rezerva pentru „piramida“, olandezul Rico Verhoeven a trecut de americanul Justice Smith.
In alte super-fight-uri, Benjamin Adegbuyi l-a învins prin KO pe cehul Libor Polach, Miodrag Olar a fost învins clar de portughez Arnaldo Silva, iar Marius Tita a fost facut KO de olandezul Albert Kraus.

sâmbătă, 21 mai 2011

IN MECIUL CU ALBA IULIA, ACSMU POLI IASI SI-A DORIT MAI MULT... INFRANGEREA


Formatia ACSMU Poli Iasi a fost invinsa cu scorul de 2-0 (2-0), sambata, in deplasare, de Unirea Alba Iulia, intr-un meci contand pentru etapa a XXVIII-a a Seriei a II-a a ligii secunde.

Suspecatati de patroana echipei ACU Arad, Geta Onu, ca vor „tranti“ meciul cu Unirea Alba Iulia pentru a-i ajuta pe gazde sa scape de retrogradare, iesenii nu au facut nimic sa contrazica aceste acuze.
Fara vreo motivatie pe acest final de campionat, fotbalistii ieseni au plecat vineri dimineata spre Alba Iulia, calatorind toata ziua cu autocarul.
In aceste conditii, gazdele s-au impus fara probleme, rezultatul final fiind stabilit in doar 24 de minute in urma dublei lui Muresan.
Mai intai, in minutul 11, Silviu Muresan a inscris cu un sut plasat, din interiorul careului, dupa ce s-a distrat cu apararea ieseana, pentru ca in minutul 35, acelasi jucator sa stabileasca scorul final, dupa ce a trimis in poarta, din doi metri, o minge centrata de Spataru.
Scor final 2-0 pentru Unirea Alba Iulia si iesenii, dupa ce ca au avut un sezon complet ratat, s-au mai ales in final si cu apelativul de “blatisti”.

joi, 19 mai 2011

ADRIAN FALUB: “PUTEM TERMINA CAMPIONATUL PE LOCUL 5”


Antrenorul echipei ACSMU Pol iIasi, Adrian Falub, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca gruparea din dealul Copoului poate termina actuala editie de campionat pe locul 5 daca obtine cele trei puncte in partida de samabat, din deplasare, cu Unirea Alba Iulia.
"Ne asteapta un meci foarte greu. Alba Iulia este un adversar foarte dificil, o echipa care are nevoie de puncte pentru a nu retrograda. Un eventual esec cu noi le-ar compromite mult sansele de evitare a retrogradarii. E clar ca ardelenii au o motivatie in plus fata de noi la meciul de sambata. In plus, sa nu uitam ca, la Alba Iulia, Petrolul a pierdut fara drept de apel, cu scorul de 3-0. Pentru noi meciul este lipsit de importanta in ecuatia clasamentului. Daca luam toate cele trei puncte la Alba Iulia, atunci eu cred ca avem sanse reale sa terminam sezonul pe locul 5, astfel ca obiectivul putem spune ca s-a indeplinit. Sper ca jucatorii sa inteleaga ca este un meci foarte important pentru noi, pentru moralul nostru", a spus Adrian Falub.

luni, 16 mai 2011

ASA CUM SUPORTERII SE ASTEPTAU, ACSMU POLI IASI NU A PROMOVAT LA FINELE SEZONULUI 2010/2011


Cei care au raspuns la intrebarea “Va promova ACSMU Poli Iasi” au considerat in proportie de 59% ca gruparea din dealul Copoului nu va promova in sezonul 2010/2011, in timp ce doar 41% au fost mai optimsiti si au crezut ca gruparea condusa falimentar de presedinte Grigore Sichitiu si asa-zisul antrenor Adrian Falub va promova.

VICTORIE ASTEPTATA CU ARIESUL TURDA


Suporterii ieseni se asteptau la o victorie intre ACSMU Poli Iasi si Ariesul Turda.
Nu mai putin de 83% dintre cei care au pus un pronostic pe acest blog au mizat pe o victorie a gazdelor.
Doar 17% dintre cei care au pus un pronostic au considerat ca iesenii vor pierde acest joc, in timp ce nimeni nu a pronosticat o remiza.

sâmbătă, 14 mai 2011

VICTORIE DE MORAL CU ARIESUL TURDA


Formatia ACSMU Poli Iasi a continuat seria rezultatelor bune din ultimele jocuri, invingand sambata, pe teren propriu, scor 1-0 (1-0), echipa Ariesul Turda, intr-un meci contand pentru etapa a XXVII-a a Seriei a II-a a ligii secunde.


In fata unui adversar care a pierdut un singur meci in acest retur de campionat, iesenii au reusit sa se impuna, fara a rupe insa gura targului.
Unicul gol al meciului a fost inscris de Claudiu Tudor (FOTO) in minutul 16, dintr-un penalty care a fost si nu prea, insa tot meritul este al lui Herghelegiu.
Cea mai mare ocazie a oaspetilor s-a consumat in minutul 43, cand Alexeev s-a remarcat la lovitura libera executata de Sain.
In partea a doua a jocului, Ariesul a dominat steril, neavind forta sa-si creeze vreo ocazie importanta.
In aceste conditii, fazele importante s-au consumat tot la poarta oaspetilor, Patrascu tragand in plasa laterala in minutul 77, in timp ce Tanasa l-a luat la tinta pe portarul advers in minutul 83.
S-a terminat 1-0 si iesenii au urcat pe locul 5 in clasament, la opt puncte de ultimul loc ce asigura promovarea.

joi, 5 mai 2011

FANII SE ASTEPTAU LA UN SUCCES IN FATA CELOR DE LA GAZ METAN CFR CRAIOVA


Nu mai putin de 85% dintre cei care au pus un pronostic pe acest blog la partida ACSMU Poli Iasi – Gaz Metan CFR Craiova au mizat pe o victorie a gazdelor.
Doar 15% au considerat ca iesenii vor pierde acest joc, in timp ce nimeni nu a vazut un rezultat de egalitate la aceasta disputa.

miercuri, 4 mai 2011

FALUB SI "MAI DOBITOCULE!"


„Marele antrenor“ Adrian Falub si-a demonstrat din nou limitele in partida cu Gaz Metan CFR Craiova.
In minutul 71, la o faza de atac a oaspetilor, „marele antrenor“ Falub a reusit sa-i enerveze la culme pe cativa suporteri aflati la tribuna 0 si care platisera bilet sa vada un meci de fotbal.
Ce i-a deranjat pe fani?
Faptul ca „marele antrenor“ i-a spus unui jucator de-al sau „MAI DOBITOCULE, FA FAULT!“.
A urmat un schimb de trivialitati, in care sifonat a iesit tot Falub.
Culmea, la finalul partidei, Falub a iesit in fata presei si a solicitat respect din partea suporterilor.
Pai tocmai tu vorbesti de respect?
Care a fost raspunsul lui Falub la aceasta intrebare?
„Da’ ce, Dan Petrescu cum vorbeste?! Si el a luat campionatul... Se pare ca mai am de invatat de la el...“, a spus „marele antrenor“, vizibil deranjat ca pe langa meci mai urmarim si comportamentul antrenorilor.
Da, Falub, daca la capitolul limbaj colorat te apropii de Dan Petrescu, la capitolul fotbal MAI AI DE INVATAT! SI INCA FOARTE MULT!

VICTORIE CU GAZ METAN CFR CRAIOVA


Formatia ACSMU Poli Iasi a castigat cu scorul de 1-0 (1-0) meciul disputat miercuri, pe teren propriu, in compania echipei Gaz Metan CFR Craiova, intr-un meci contand pentru etapa a XXV-a a Seriei a II-a a ligii secunde.

In ciuda catorva absente, iesenii au facut un meci destul de bun in fata unui adversar care a parut lipsit de motivatie.
Prima repriza a fost la discretia gazdelor, care s-au instalat in terenul advers inca din primul minut.
Dupa doua ocazii mari ratate de Ghiceanu (12’) si Tanasa (16’), iesenii au deschis scorul in minutul 38, cand Muth a inscris cu capul din 8 metri.
Repriza secunda a curs dupa acelasi scenariu, poate cu un plus de determinare din partea oaspetilor, prea putin insa pentru a putea pune in pericol poarta lui Alexeev.
In aceste conditii, cele mai mari ocazii au fost tot la poarta oaspetilor, Ghiceanu (64’) si Tanasa (67’) fiind aproape de golul doi.
S-a terminat pana la urma 1-0 pentru ieseni, care raman la noua puncte de ultimul loc care duce in Liga I.