IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 27 noiembrie 2011

FANII SE ASTEPTAU LA UN SUCCES LA CONSTANTA


Cei care au pus un pronostic pe acest blog la partida Farul Constanţa - CSMS Iaşi au considerat în proporţie de 66% că elevii lui Ionuţ Popa vor castiga această partidă, în timp ce doar 34% au mizat pe un eşec al ieşenilor.
Nimeni nu a luat în calcul remiza.

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

VICTORIE IMPORTANTA LA CONSTANTA


Formatia CSMS Iaşi a câştigat cu scorul de 1-0 (1-0) partida disputată sâmbătă, în deplasare, în comapania echipei Farul Constanţa, într-un meci contând pentru ultima etapă a turului de campionat al Seriei I a ligii secunde.

„Ultima impresie contează!“, spune o vorbă din popor şi de acest lucru au fost convinşi şi jucătorii lui Ionuţ Popa care au reuşit să treacă peste toate problemele care macină această grupare şi au obţinut 3 puncte ce s-ar putea dovedi extrem de importante în lupta pentru promovare.
Gazdele au început mai bine partida, fără însă a pune în real pericol poarta lui Popa.
La prima ocazie mai importantă a ieşenilor, în minutul 16, Onofraş i-a pasat printre lui Herghelegiu, care a intrat în careu şi l-a învins pe Toma cu un şut la colţul lung.
Ieşenii puteau intra la pauză cu un avantaj de două goluri, însă mingea expediată de Herghelegiu în minutul 38, din interiorul careului, a fost deviată în ultimul moment de portarul gazdelor în corner.
Repriza secundă a fost dominată de constănţeni, care au avut însă o singură ocazie mare de a înscrie, în minutul 72, când Pătulea a nimerit bara.
S-a terminat 1-0 pentru CSMS care încheie turul de campionat pe locul 5, la doar 3 puncte de ultimul loc care duce în Liga I.

joi, 24 noiembrie 2011

CSMS IASI A PIERDUT LA COMISIA DE RECURS A FRF IN CAZUL „SNAGOV"


Managerul general al echipei CSMS Iaşi, Leontin Grozavu, a declarat joi, în cadrul unui conferinţe de presă, că gruparea din dealul Copoului a pierdut în cazul „Snagov“ la Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, care a decis să păstreze rezultatul de pe teren la partida FC Snagov - CSMS Iaşi.
„Am primit decizia Comsiei de Recurs, care le dă dreptate celor de la Snagov. Nici nu ştiu ce se va face în continuare în acest caz, dacă ne vom adresa sau nu la TAS. Sincer, mi-e greu să cred că TAS ne va da dreptate nouă“, a spus leo Grozavu.
CSMS Iaşi a depus memoriu la sfârşitul partidei cu FC Snagov, din etapa a IV-a, pe motiv că echipa gazdă a folosit, pe parcursul jocului, patru jucători extracomunitari în acelaşi timp, lucru nepermis de regulament.
Comisia de Disciplină a FRF a respins cererea Iaşului de a câştiga jocul la „masa verde“, considerând că unul dintre cei patru jucători avea şi cetăţenie română la data disputării partidei.

LEO GRZAVU: "E GREU DE CREZUT CA VOI CONTINUA CU CSMS IASI"


Managerul general al CSMS Iaşi, Leontin Grozavu, a declarat joi că nu crede că va mai continua din iarnă la gruparea din dealul Copoului.
„S-au întâmplat multe în ultima perioadă şi tocmai de aceea e greu de crezut că voi continua să rămân la Iaşi. După ultima etapă a turului, va avea loc o şedinţă a Comitetului Director şi de-abia după voi putea spune mai multe. Eu voi răspunde doar pentru ceea ce am făcut eu. Nu voi plăti pentru alţii! Din etapa a doua, nu am mai fost lăsat să conduc clubul!“, a spus Leontin Grozavu.
Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că echipa ar fi fost pe loc promovabil acum dacă ar fi rămas antrenor Marius Baciu: „Dacă aş fi fost lăsat să conduc acest club şi dacă la echipă rămânea antrenor Marius Baciu, acum echipa ar fi fost pe un loc promovabil. Nu a fost însă aşa şi după partida câştigată la Tulcea, a fost demis Baciu, iar eu nu mi-am mai exercitat drepturile prevăzute în contract“.

luni, 21 noiembrie 2011

FANII SE ASTEPTAU LA UN REZULTAT SLAB CU DUNAREA GALTI


Cei care au pus un pronostic pe acest blog la partida CSMS Iaşi - Dunărea Galaţi au considerat în proporţie de 66% că elevii lui Ionuţ Popa vor pierde această partidă, în timp ce doar 34% au mizat pe un succes al ieşenilor.
Nimeni nu a luat în calcul scorul egal, care s+a consemnat la finalul jocului.

duminică, 20 noiembrie 2011

REMIZA CU DUNAREA GALATI


Echipa CSMS Iaşi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida dispută sâmbătă, pe teren propriu, în compania formaţiei Dunărea Galaţi, într-un meci contând pentru penultima etapa a turului Seriei I a ligii secunde.

Deşi au întâlnit un adversar modest, care a expediat primul şut la poartă de-abia în minutul 48, ieşenii nu au fost în stare să câştige trei puncte extrem de importante.
După o primă repriză modestă, în care de remarcat a fost doar ratarea marea a lui Bâlbă, din 5 metri, elevii lui Ionuţ Popa au reuşit să deschidă scorul în minutul 59, prin Marius Onofraş şi lăsau impresia că vor reuşi să ia toate cele trei puncte.
Bucuria ieşenilor nu a durat decât şapte minute, Radu Chelaru înscriind cu latul din 6 metri.
Mai mult, gălăţenii puteau chair câştiga partida, însă acelaşi Chelaru n ua fost în stare să marcheze din două poziţii ideale.
Scor final 1-1 şi ieşenii mai pot spera la promovare dacă vor câştiga etapa viitoare la Consatnţa, cu Farul, şi să rămână la şase pucnte de ultimul loc care duce în Liga I.

vineri, 18 noiembrie 2011

LEO GROZAVU A BATUT UN JUCATOR


Antrenorul echipei CSM Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat joi că managerul formaţiei ieşene Leontin Grozavu l-a lovit pe fotbalistul Narcis Bădic.
„Bădic mi-a spus că la pauza meciului cu Săgeata Năvodari, de sâmbătă, s-a certat cu Leo (n.r. – managerul Leontin Grozavu), iar luni acesta l-a lovit. Am primit şi un telefon de la cineva care m-a întrebat dacă mie mi-ar conveni ca cineva să-mi bată copilul!“, a spus Ionuţ Popa.
Leontin Grozavu a spus că i-a cerut scuze jucătorului pentru gestul său şi că acesta nu a fost respectuos cu el: „A fost un incident cu Bădic, dar mi-am cerut scuze şi cred că s-a rezolvat. Şi jucătorul a greşit fiind nerespectuos cu mine. Nu ştiu dacă chiar l-am lovit! Nu vreau să creez tensiuni în plus înaintea partidei cu Dunărea Galaţi“.

luni, 14 noiembrie 2011

FANII AU LUAT IN CALCUL UN INSUCCES LA NAVODARI


Cei care au pus un pronostic pe acest blog la partida Săgeata Năvodari – CSMS Iaşi au considerat în proporţie de 40% că elevii lui Ionuţ Popa vor pierde acest meci.
Acelaşi procent au mizat pe o remiză, în timp ce doar 20% au mers pe un succes al ieşenilor.

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

INVINSI IN DEPLASARE DE SAGEATA NAVODARI


Formatia CSMS Iaşi a pierdut cu scorul de 0-2 (0-0) partida disputată sâmbătă, în deplasare, în compania echipei Săgeata Năvodari, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Seriei I a ligii secunde.

Cu un prim 11 încropit, ieşenii nu au emis mari pretenţii pe terenul unei contracandidate la promovare.
Gazdele au început bine partida şi în minutul 4, Zaharia a deschis scorul, cu o lovitura de cap din 6 metri, insa golul a fost anulat de arbitrul Marius Bocăneală.
Replica ieşenilor a venit în minutul 10, când Ciucur a trimis pe lângă poartă din 7 metri.
Până la pauză, gazdele au controlat meciul, Bălan remarcându-se la şutul lui Chiţu din minutul 26.
Gazdele puteau intra la pauză în avantaj, însă acelaşi Chiţu a trimis în braţele protarului.
La două minute de la reluarea jocului, Miselaricu l-a învins pe Bălan după un corner de pe dreapta, pentru ca în minutul 53, Chiţu să înscrie pentru 2-0.
În minutul 70, ieşenii au rămas în 10 oameni, Ghindaru fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.
S-a terminat 2-0 pentru gazde, iar ieşenii rămân la 7 puncte de primul loc care duce în Liga I.

duminică, 6 noiembrie 2011

FANII SE ASTEPTAU LA UN SUCCES IN FATA BRANESTIULUI


Cei care au pus un pronostic pe acest blog la partida CSMS Iaşi – Victoria Brăneşti au considerat în proporţie de 84% că elevii lui Ionuţ Popa vor câştiga acest meci.
14% au mers pe un succes al gazdelor, în timp ce nimeni nu a luat în calcul remiza.

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

VICTORIE GREA IN FATA BRANESTIULUI


Formaţia CSMS Iaşi a câştigat cu scorul de 1-0 (1-0) partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Victoria Brăneşti, într-un meci contând pentru etapa a XII-a a Seriei I a ligii secunde.

În faţa unui adversar care deşi are un lot destul de valoros nu a rupt gura târgului, ieşenii s-au chinuit mult pentru a obţine toate cele trei puncte. Gazdele ar putea da vina pe numărul mare de jucători indisponibili din cauza accidentărilor sau a suspendărilor, însă jocul echipei scârţâie serios.
Cu un plus de dorinţă, ieşenii au deschis repde scorul, în mintuul 13, prin Ciucur (foto), după care a urmat o rperiză ternă, în care ambele echpe au lăsat impresia că nu pot mai mult.
În partea a doua a meciului, ilfovenii au dominat steril, ambele echipe trecându-ăi în cont câte o şansă mare de a marca.
Mai întâi, în minutul 56, Ghiceanu a şutat total aiurea dintr-o poziţie foarte bună, pentru ca în mintuul 73 , Zulufsă-l ia la îintă pe Bălan, din interiourl careului.
S-a terminat 1-0 pentru ieşeni, care vin la cinci puncte de ultimul loc care asigură promovarea în Liga I.

joi, 3 noiembrie 2011

MULTI ABSENTI PENTRU PARTIDA CU VICTORIA BRANESTI


Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că pentru partida cu Victoria Brăneşti are mai mulţi jucători indisponibili.
„După ultima etapă, ne lipsesc mai mulţi jucători. Bădic şi Tincu au luat cartonaş roşu cu Botoşaniul şi vor lipsa sâmbătă. Bâlbă şi Boeştean nu au făcut deloc antrenamente săptămâna asta, în timp ce Onofraş şi Straton sunt incerţi. Gado este apt, dar nu ştiu dacă poate duce un meci întreg. În plus, Orac, Vătavu şi Avrămia vor lipsi anul acesta“, a spus Popa.
Tehnicianul ieşenilor a mai adăugta că indiferent de absenţe, elevii săi trebuie să câştige partida de sâmbătă: „Şi la oaspeţi am înţeles că au fost ceva probleme săptămâna aceasta. Au schimbat antrenorul. Va lipsi Marincău, un jucător foarte bun, în schimb sunt alţi fotbalişti care au jucat anul trecut în Liga I: Savu, Isac, Chiriţă, Dinu Todoran sau Bogdan Oprea. Va fi un meci foarte greu, cu o fostă echipă de Liga I, dar noi suntem obligaţi să câştigăm pentru a ne menţine aproape de primele locuri“.