IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 2 decembrie 2009

CS POLITEHNICA IASI, PE PRIMUL LOC IN TOPULCLUBURILOR STUDENTESTI DIN ROMANIA


Directorul CS Politehnica Iasi, Leonid Antohi, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca gruparea pe care o conduce se afla pe primul loc in topul cluburilor studentesti din Romania in anul 2009.
„Pentru al patrulea an consecutiv suntem pe primul loc in topul cluburilor studentesti din Romania. In anul competitional 2009, sportivii clubului nostru au reusit un total de 274 de medalii, dintre care 97 de aur, 91 de argint si 86 de bronz. Asa cum spuneam la inceputul anului, am pus accent numai pe valoare si ma bucur ca sportivii nostri au inteles ca important este sa fii primul. Astfel, fata de anul trecut cand am avut un total de 86 de medalii de aur, anul acesta am obtinut cu 11 mai mult. Trebuie precizat faptul ca aceste performante au fost obtinute in ciuda faptului ca bugetul primit de la minister a fost cu aproape un milion de lei mai mic fata de cel primit in 2008“, a declarat Leonid Antohi.
Oficialul clubului iesean a precizat ca obiectivele clubului pentru noul an raman acelasi: „Pentru anul 2010, la fel ca in 2009, obiectivele noastre sunt participarea la sporturile individuale in competitii interne si internationale, unde sa obtinem cat mai mule medalii, pentru ca noi sustinem doar performanta. La sporturile de echipa, obiectivul este consolidarea loturilor, deoarece nu putem vorbi de performanta atata timp cat nu sunt bani, iar ultimul obiectiv ramane terminarea hotelului din Agronomie, pentru a nu mai plati cazarea sportivilor“.

Niciun comentariu: