IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 3 decembrie 2009

PETRE GRIGORAS: “ULTIMA IMPRESIE CONTEAZA”


Antrenorul formatiei Politehnica Iasi, Petre Grigoras, a declarat joi, intr-o conferintade presa ca jucatorii sai nu trebuie sa se creada dinainte invingatori in meciul cu Gloria Bistrita doar pentru ca de la adversari lipseste mijlocasul Lucian Sanmartean.
"Unii jucatori se simt deja invingatori in meciul cu Bistrita si asta ma ingrijoreaza. Nu avem 3-0 la pauza doar pentru ca lipseste Sanmartean. Sper ca in aceste doua zile ramase pana la meci sa le spal creierul de aceasta idee si sa-i motivez pentru a castiga. E ultimul meci pe teren propriu in acest tur si ultima impresie conteaza. Am pierdut multi jucatori importanti pe parcursul turului de campionat si poate daca acestia ar fi fost apti acum aveam 3-4 puncte in plus", a spus Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai afirmat ca ii este greu sa lucreze cu jucatori care au de primit restante salariale de doua sau trei luni: "Mi se pare normal ca jucatorii sa se planga de faptul ca nu si-au luat banii. E destul de greu sa lucrezi la antrenament cu jucatori care maraie ca nu si-au luat banii. Asemenea probleme mai sunt si la altii, asa ca nu am de ce sa ma plang".
In ceea ce-l priveste pe Lucian Sanmartean, jucator exclus din lot de Gloria Bistrita, Grigoras a spus ca i-ar placea sa lucreze cu acesta, dar a precizat ca Poli Iasi nu are bani sa plateasca un jucator de nivelul lui. "Sanmartean e un jucator foarte bun, bineinteles, si as avea nevoie de el la Poli Iasi. Nu vreau sa spun mai multe pentru ca pe urma se interpreteaza ca i-a promis Grigoras nu stiu ce, ca sa ia cartonas rosu cu Urziceni si sa nu joace impotriva noastra. Oricum nu are Iasiul bani sa plateasca un jucator de nivelul lui Sanmartean", a mentionat Grigoras.
De asemenea, tehnicianul formatiei din Copou si-ar dori sa lucreze si cu fostul iesean, Daniel Pancu, dar este constient ca acest lucru este aproape imposibil.

Niciun comentariu: