IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 14 decembrie 2009

POLI IASI A INCHEIAT TURUL DE CAMPIONAT CU O INFRANGERE


Formatia Politehnica Iasi a fost invinsa cu scorul de 2-0 (0-0), luni seara, in deplasare, de echipa Unirea Urziceni, intr-un meci contand pentru ultima etapa a turului de camionat.

Iesenii s-au deplasat la Urziceni cu gandul ca ar putea scoate macar un punct, beneficiind de faptul ca ialomitenii veneau dupa eliminarea din Liga Campionilor.
Debutul de meci parea sa le dea si mai mare incredere oaspetilor, care au trecut pe langa deschiderea scorului inca din minutul 1, Bujor neajungand la o centrare a lui Cristi Constantin.
Totul s-a dovedit a fi pana la urma un foc de paie, gazdele trecand la carma jocului. Ocaziile mari de gol in prima repriza nu au fost foarte multe, Rusescu (38’) trimitand putin pe langa poarta, din pozitie buna.
Repriza a doua a curs dupa acelasi scenariu, cu iesenii avnad prima ocazie si cu gazdele apropiindu-se tot mai mult de poarta lui Branet.
Inevitabilul s-a produs in minutul 65, cand Brandan (foto) a executat bine o lovitura libera de la 30 metri, mingea ducandu-se in poarta, dupa ce Branet a ratat interventia in fata lui Bilasco.
Dupa numai cateva minute, Semedo putea face 2-0, insa s-a complicat inutil, din postura de singur cu Branet.
Totusi, Semedo avea sa se revanseze in minutul 82, cand a trimis o “scarita” peste Branet si a punctat pentru un linistitor 2-0.
In urma acestui rezultat, Poli ramane cu 18 puncte, pe locul 13 in campionat, la doar doua puncte deasupra primelor locuri care duc in Liga a II-a.

Niciun comentariu: