IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 23 august 2010

ACSMU POLI IASI VA EVOLUA IN SERIA A II-A A LIGII A II-A


Presedintele clubului Tricolorul Breaza, Constantin Anghelache (foto), a declarat luni ca formatia ACSMU Poli Iasi, formata din fuziunea dintre Tricolorul Breaza si Navobi Iasi, va evolua in seria a II-a a Ligii a II-a, in locul echipei FC Baia Mare.
„Dupa terminarea campionatului, cateva echipe nu au putut prezenta garantiile financiare pentru inceperea unei noi editii de campioant, astfel ca acestea nu au mai primit dreptul sa se inscrie in Liga a II-a. In aceste conditii, Federatia a invitat sa joace in Liga a II-a echipele care au retrogradat in sezonul trecut, in ordinea numarului de puncte acumulate in editia trecuta de campionat. Astfel, in locul echipei International Curtea de Arges a fost invitata sa joace in LIga a II-a echipa Muresul Deva. In locul formatiei Poli Iasi a fost invitata Dinamo II Bucuresti, iar in locul echipei FC Baia Mare am fost invitati noi. In aceste conditii, ACSMU Poli Iasi va evolua in seria a II-a a Ligii a II-a si va prelua programul echipei FC Baia Mare“, a spus Constantin Anghelache.
Oficialii formatiei din Breaza a mai adaugat ca noua echipa, ACSMU Poli Iasi, va avea dreptul sa promoveze in Liga I: „Noi vom avea drept de promovare deoarece acea decizie a UEFA face referire la cluburile care obtin dreptul de participare intr-un esalon superior prin comasare sau cesiune. Tricolorul Breaza a fuzionat cu o echipa dintr-un esalon inferior. Deci noi practic nu ne incadram intre acele cluburi despre care se vorbeste in noile prevederi ale UEFA. Ci, asa cum am mai spus, prin neparticiparea unor echipe in LIga a II-a. Culorile echipei vor fi alb-albastru, iar meciurile de pe teren propriu le vom disputa la Iasi“.

Niciun comentariu: