IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 20 august 2010

GRIGORE SICHITIU: „DACA ACSMU POLI IASI VA AVEA DREPT DE PROMOVARE IN LIGA I, VOI VENI PRESEDINTE LA ACEST CLUB“


Grigore Sichitiu a declarat vineri ca isi doreste in continuare sa ajute fotbalul iesean si va accepta sa vina presedinte la formatia ACSMU Poli Iasi doar daca aceasta va evolua in Liga a II-a si va avea drept de promovare.
„Imi doresc in continuare sa ajut fotbalul iesean. Daca ACSMU Poli Iasi va evolua in Liga a II-a si va avea drept de promovare, voi veni presedinte la acest club. Nu s-a putut la Poli Iasi, poate la noul club voi reusi sa fac treaba. Vreau ca acest club sa aiba sustinerea finanaciara necesara si sa fie sustinuta de suporterii ieseni. Cred ca acest lucru va fi posibil, mai ales ca primarul Iasului (n.r. – Gheorghe Nichita) mi-a spus ca va sustine in continuare fotbalul iesean, deci va fi alaturi si de noua echipa“, a spus Grigore Sichitiu.
Sichitiu a mai adaugat ca isi doreste ca noua echipa sa fie antrenata de Ionut Popa: „Daca veneam presedinte la Poli Iasi, antrenor ar fi fost Ionut Popa. Cum acest lucru nu mai este posibil, sper sa colaboram la ASCMU Poli Iasi. In ceea ce priveste lotul de jucatori, vom lua cativa de la fosta echipa Poli Iasi, dar numai pe aceia care au situatii contractuale clarificate. Vreau sa punem accentul pe ieseni, deoarece acestia sunt mult mai atasati de club decat strainii. Normal ca pe viitor, imi doresc sa construim o echipa bazata pe jucatorii proveniti de la academia noastra de fotbal, a carui presedinte de onoare va fi Mircea Lucescu“.

Niciun comentariu: